bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Експрес-курси по SMM, жіночому підприємництву та графічному дизайну (Полтава)
22.08.2018

Громадською організацією «Проекти і комунікації» за підтримки Представництва DVV International в Україні та сприяння Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини у м. Полтава реалізується проект Профі в тренді. Дедлайн - 29 серпня 2018 р.

Мета проекту – створити і надати якісні сучасні освітні послуги мешканцям громади, які, за рахунок навчання, підвищать свої компетенції чи опанують нові спеціалізації з метою самозайнятості чи працевлаштування.

Проект передбачає 3 безкоштовні для полтавців експрес-курси за напрямками: графічний дизайн, жіноче підприємництво, SMМ. Кожен напрям розрахований на групу учасників з 15 осіб.

SMM - цей курс для тих, хто хоче простою мовою й на зрозумілих прикладах заглибитися в життя соціальних мереж, прокачати себе і, можливо, знайти своє покликання в цьому! Інтенсив триватиме з 3 по 7 вересня 2018 року, щодня о 18:00 год.

Курс з жіночого підприємництва створений для жінок, які шукають натхнення, а поки що:чи то у декретній відпустці,чи то у власній підприємницькій діяльності, чи ще тільки хочуть відкрити власну справу, або й зовсім знаходяться у пошуках себе. Інтенсив триватиме з 10 по 14 вересня 2018 року, щодня о 18:00 год.

В період з 01 по 10 серпня 2018 року включно  проводилося опитування в рамках проекту «Профі в тренді» у соціальних мережах Фейсбук та Інстаграм в анонімній формі. Метою опитування було отримати думку полтавців щодо актуальних напрямків опанування однієї з ІТ-спеціальностей, аби в подальшому бажаючі могли опанувати нову професію. За результатами опитування було обрано напрям Графічний дизайн.

Серед спікерів залучено успішних практиків у вищевказаних сферах.

Місця та час проведення: будуть уточнюватися, відповідно до навчальних програм, відібраним учасникам

Реєстрація учасників триватиме до 29.08. Участь безкоштовна на конкурсній основі.

SMM https://goo.gl/forms/DGWQQ16ueJ7vzpd23

Жіноче підприємництво https://goo.gl/forms/j7bM8C5NZsW8i8a53

Графічний дизайн https://goo.gl/forms/TEELVouAr1YI3XVh2

Контакти

  • (096) 964-31-55 - ми любимо відповідати на питання :)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.