bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Widening Wavelengths»: тренінги та програми обміну для українських і німецьких радіо журналістів
14.08.2018

Thomson Media оголошує конкурс для радіостанцій та подкастів із усієї України на участь у програмі навчання та обміну для українського та німецького радіо. Дедлайн - 3 вересня 2018 р.

Запропонуйте свою ідею нового радіо формату, який будете розвивати з міжнародним експертом під час тренінгу в Києві, а також під час тижневого обміну з німецькими радіо в Берліні.

Ми очікуємо від вас креативні ідеї щодо програм у сфері новин, культури, розваг, науки і суспільства, які будуть цікавими для цільової аудиторії та по-новому представлятимуть інтереси та проблеми слухачів.

Програма складається з двох заходів:

  • Тренінг у Києві - з 26 по 29 вересня 2018 р. за участі радіо експерта Дерека Іванса. Ви дізнаєтеся про нові методи діджитал виробництва та технології, які можна застосувати до вашої ідеї.
  • Обмін у Берліні - середина/кінець листопада 2018 р. Упродовж п’яти днів ви відвідаєте обраних німецьких радіопродюсерів та подкастерів, ознайомитеся з їхньою роботою та підготуєте свої ідеї до втілення. Обмін допоможе вам побудувати міжнародні професійні зв’язки та дізнатися про роботу німецьких радіо станцій.

Thomson Media gGmbH покриє всі витрати, пов’язані з вищеперерахованими видами діяльності.

Ми запрошуємо до участі радіостанції різних форматів - приватні, державні, громадські та онлайн-радіо, а також подкасти!

Критерії відбору:

Всі учасники конкурсу повинні продемонструвати, що вони належним чином уповноважені юридичною особою ЗМІ, яке представляють, а також надати лист про наміри від уповноваженого представника ЗМІ. У цьому листі повинно бути зазначено про намір відповідного ЗМІ транслювати або публікувати майбутній матеріал, зокрема вказавши дату(-и) та опис запланованої трансляції або публікації. Thomson Media надасть шаблон листа про наміри.

У конкурсі можуть брати участь:

  • приватні радіостанції
  • державні мовники (радіо)
  • онлайн-радіо
  • громадські радіо станції
  • незалежні подкастери, фрілансери, які встановили подкаст та дотримуються журналістських принципів та стандартів

Важлива примітка. Учасникам дозволяється призначати двох співробітників для участі в програмі, репортер та редактор (для подкастів: співавтор / виробник або технічний помічник), які розроблятимуть ідею програми. Індивідуальні заявки приймаються лише від фріланс подкастерів.

Аплікаційна форма:

Усі необхідні документи повинні бути подані разом із заповненою онлайн-формою. У разі відбору, заявники погоджуються надіслати лист про наміри.

Аплікаційна форма має складатися з:

і. Креативної ідеї нового формату або програми (радіо та подкаст) зі сфери новин, культури, розваг, науки та суспільства, яка буде втілена під час проекту за підтримки німецьких радіожурналістів та експертів;

іі. Мотиваційний лист англійською та українською мовами;

ііі. Короткий аналіз найбільш нагальних потреб місцевих радіо журналістів;

iv. Призначення команди (редактора та репортера), які братимуть участь у тренінгу та обміні (індивідуальні заявки приймаються від малих радіо та подкастерів).

Заповніть аплікаційну форму за посиланням.

Кінцевий термін подання аплікаційної форми: 3 вересня 2018 року, 21:00 CET

Остаточне рішення: 17 вересня 2018 р.

Остаточне рішення буде оголошено відразу після відбору, але не пізніше 17 вересня 2018 року. До складу журі входить міжнародний тренер, німецькі партнери, а також представники Федерального міністерства закордонних справ Німеччини та Посольства Німеччини в Києві.

Із питаннями щодо конкурсу, будь ласка, звертайтеся до Віри Тубальцевої: [email protected] 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.