bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Устилузкій громаді відбудеться навчання для депутатів та працівників ради
27.07.2018

Волинський Інститут Права продовжує роботу в Устилузькій громаді по налагодженню двостороннього діалогу влади та громади. 10 серпня 2018 року відбудеться навчання для депутатів та працівників ради. Діяльність проходить в межах проекту «Запровадження ефективних майданчиків комунікації влади та громади».

Співпраця з громадою та дане навчання має на меті сприяння максимального запровадження практик доброго врядування.

В ході семінару говоритимемо про необхідність прозорості та публічності в діяльності ради. Що таке публічна інформація та ефективне управління нею обох сторін. Розповімо як організувати роботу із громадою через надання доступу до публічної інформації. Говоритимемо про значення інформаційних ресурсів ради для комунікації із громадськістю. На завершення - права, можливості та обов’язки депутатів та старост у представленні інтересів периферійних громад та центральної садиби,

Відкриті та довірливі відносини між владою та громадою сприяють швидшому розвитку громади та взаєморозумінню мешканців та управлінців. Впровадження інструментів прозорості та публічності в місцевому самоврядуванні допомагають налагодити здорові відносини. Подібна діяльність сприяє підвищенню рівня загальної довіри один до одного.

Чекаємо Вас 10 серпня 2018 року у приміщенні Устилузької селищної ради

Година початку буде повідомлена

Додаткова інформація за тел.. (095) 64 54 655


Заходи відбуваються в межах реалізації проекту «Запровадження ефективних майданчиків комунікації влади та громади», що реалізується ГО «Волинський Інститут Права» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». Програма «U-LEAD з Європою» спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.