bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для екологічних активістів (Кропивницький)
11.06.2018

Активні представники Кіровоградської області, яким небайдужа екологічна ситуація у регіоні, пов’язана з ризиками від впливу іонізуючого випромінювання на території Кіровоградської області, запрошуються на тренінг «Доступ до екологічної інформації  —  право кожного бути поінформованим про можливі загрози та наслідки, зумовлені ста­ном навколишнього середовища для здійснення свідомого вибору своєї поведінки». Дата проведення - 21 червня 2018 року. 

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Тренінг пройде 21 червня 2018 року у м. Кропивницькому (детальніше місце організатори повідомлять відібраним учасникам).

Під час заходу активісти матимуть можливість:

  • набути навичок отримання інформації від органів влади;
  • дізнатися про екологічні проблеми регіону;
  • навчитися ефективно співпрацювати з місцевими медіа та органами влади для вирішення питань, що турбують місцевих жителів;
  • обмінятися ідеями та досвідом щодо створення безпечного для здоров’я мешканців громад середовища.

Участь у тренінгу безкоштовна. За потреби, відібраним учасникам організатори компенсують вартість проїзду (за наявності копій квитків).
Більше дізнатися про проект «Виконання зобов’язань влади під контролем громадськості!», в межах якого проводиться тренінг, можна на сайті організаціі.

Для участі у тренінгу необхідно заповнити анкету за наступним посиланням.

Тренінг організований Громадської організацією «ФЛОРА» в межах проекту «Зміцнення потенціалу громадських організацій у Центральній та Східній Україні» за підтримки Національного Фонду Демократії. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.