bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий інтенсив «Соціальне проектування та управління персоналом» (Тернопіль)
05.06.2018

8-9 червня 2018 року усі охочі запрошуються стати слухачами відкритого інтенсиву «Соціальне проектування та управління персоналом». Кажуть, що правила гри не змінюють у процесі, але коли йдеться про створення нових можливостей - організатори готові на все. Саме тому, останній навчальний модуль Школи соціального підприємництва в Тернополі пройде у відкритому форматі, для всіх охочих. Участь за реєстрацією. 

Більше тренінгів у розділі Тренінги 

Ділитися з слухачами знаннями та досвідом буде Ольга Дятел - координатор освітньої програми «Студії живої історії», координатор тренерського та менторського пулів «Інша Освіта». Одна з засновниць Хати-Майстерні, співвласник громадського ресторану Urban Space 100 в Івано-Франківську та координаторка Urban Space Kramatorsk. 

Вона розповість, що ж таке соціальне проектування. Які моделі взаємодії бізнесу-влади-громадського сектору є найбільш ефективними у вирішенні локальних соціальних проблем.

Крім того, Ольга поділиться інсайтами щодо механізмів співпраці з бізнесом та впровадження соціальних інновацій. Можливо саме її виступ допоможе учасникам краще зрозуміти, як вирішувати локальні проблеми через соціальні проекти та вимірювати їх реальний вплив.

Ще одним гостем нашого модуля стане Дмитро Якимець – засновник і тренер в «ЯБКО - майстерня втілення змін», тренер у Західноукраїнському ресурсному центрі, викладач у Інституті лідерства та управління УКУ

Він поділиться власними роздумами про те, чому люди приходять на роботу та (не)залишаються працювати. Розповість як вибудувати правильну систему мотивації та стимулювання працівників та вирішувати корпоративні конфлікти. Ба більше, Дмитро розповість про процес вимірювання ключових показників у форматі «що і для чого» та поділиться мистецтвом планування очікуваних значень.

Для закріплення отриманих знань для учасників підготовлена ділова гра, щодо стратегії побудови відносин з партнерами.

Отже, не пропустить можливості прокачати власний бізнес чи ідею. Захід буде цікавим для студентів, громадських активістів, власників бізнесу та соціальних підприємців.
Коли: 8-9 червня 2018 року
Де: м. Тернопіль, проспект С. Бандери, 2

Вхід вільний за реєстрацією.

Контактна особа: Анна Трач +38 097 148 54 63    [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.