bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Garage Idea для соціального підприємництва (Чернігів)
04.06.2018

У Культурно-діловому центрі «Світогляд» у Чернігові відбудеться зустріч для майбутніх соціальних підприємців Garage Idea «Як вирішувати соціальні проблеми бізнес-методами». Дата проведення - 15 червня 2018 року. Дедлайн - 12 червня 2018 року.

Більше тренінгів у розділі Тренінги 

Коли: У п’ятницю, 15 червня 2018 року, з 15.00 до 19.00.

Де: Культурно-діловий центр “Світогляд”  (м. Чернігів, проспект Перемоги 108-а, 2-й поверх).

Скільки коштує: Усі витрати покриває проект «Соціальне підприємництво: досягнення соціальних змін за ініціативою “знизу”» за фінансової підтримки Європейського Союзу. Тож для учасників участь, роздаткові матеріали і вода-чай-кава-печиво безкоштовні.

Хто може взяти участь

  • соціальні стартапери;
  • власники малого та середнього бізнесу, яким цікаво розвивати співробітників і клієнтів, позитивно впливати на екологію, культуру, спосіб життя громади;
  • представники громадських та благодійних організацій, які вирішують соціальні проблеми;
  • активісти, які хочуть змінювати місто не разовими акціями, а через бізнес із сенсом;
  • студенти, які думають про власну справу.

Як потрапити на Garage Idea

Для участі потрібно заповнити анкету до 12 червня 2018 року включно. З-поміж надісланих заявок експертна комісія обере 50 найкращих. Упродовж 13-14 червня 2018 року відібрані учасники, чия мотивація до участі в заході була переконливою, отримають запрошення.

Про що йтиме розмова на Garage Idea

  1. Щ таке соцпідприємництво, чим воно відрізняється від звичайного бізнесу, від громадського активізму і благодійності.
  2. Які соціальні проблеми найбільше хвилюють чернігівчан і мешканців інших  міст України.
  3. Ідеї соцпідприємств або придумаємо на місці.
  4. Робота за динамічною технологією «світове кафе»: пересуваємося від столика до столика, щоб свіжим оком оцінити ідеї інших команд і почути відгуки про свою.
  5. Шанс потрапити на хакатон і бізнес-акселератор, а також отримати фінансову і менторську підтримку для свого соціального підприємства.

У разі виникнення запитань, або потреби у додатковій інформації можна писати на пошту [email protected] або телефонувати за номерoм +38 050 382 85 90.

Garage Ideas проходять у червні-липні 2018 року в 12 містах України в межах проекту «Соціальне підприємництво: досягнення соціальних змін за ініціативою “знизу” за фінансової підтримки Європейського Союзу. Організатори Garage Idea у Чернігові: Український форум благодійників, Фонд  «Професійний розвиток Харкова», ГО  Центр «Доброчин».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.