bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ФРІ Харків оголошує набір на #ЕкоМарафон
03.05.2018

ЕкоМарафон - це можливість прожити 21 день з максимальною користю для себе та мінімальною шкодою довкіллю, отримувати кожен день цікаві завдання та призи за їх виконання. Часові рамки: 10 – 31 травня, 2018 рік.

Більше тренінгів у розділі Тренінги

#ЕкоМарафон – це 21-денний челендж, який познайомить з основами «розумного споживання» та філософією «Zero Waste». Покрокові завдання супроводжуватимуться тематичними лекціями та неформальними зустрічами. Учасники отримуватимуть порадами щодо сортування сміття, «розумного споживання» екологічної продукції та рекомендацій для зменшення шкідливого впливу на довкілля.

Усе відбуватиметься так: після реєстрації учасникам надходить лист з підтвердженням – впродовж 21 дня учасники отримуватимуть на пошту завдання, нагадування, можливості. Одночасно інформація про деталі проекту, статті на еко-теми та інші схожі ініціативи розміщується у спільноті Facebook @EcoMarathon2018.

Організатори проекту: Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Фундація Регіональних Ініціатив» (ВМГО «ФРІ»). На 2018 рік ФРІ об’єднує 44 регіональних осередки та більше 700 активістів. 
Проект відбуватиметься спільно з ГО “Let`s do it, Ukraine” “ Kharkiv Zero Waste: кампанія за ресайклінг ”та ”ЯСОРТУЮ”.

Локація: Харків, харківська область
Часові рамки: 10 – 31 травня, 2018 рік
Реєстрація за посиланням.

Контакти

  • ФРІ-Харків
  • ВМГО “Фундація регіональних ініціатив”
  • [email protected]
  • 0934063676
  • https://www.facebook.com/EcoMarathon2018/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.