bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінговий курс для підлітків 12 -16 років «Європейський табір 2018»
13.04.2018

Конгрес національних громад України оголошує конкурсний відбір на участь у  тренінговому курсі для підлітків 12 -16 років «Європейський табір 2018». Дедлайн – 11 травня 2018 року. 

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Учасники «Європейського табору» навчаються, грають, спілкуєються, досліджують. Допомагають знайти підліткам свої сильні сторони та повірити в себе та в суспільство, в якому живуть.

Після «Європейського табору» в учасників спостерігається невтримне бажання читати книги, випробувати власні сили, генерувати ідеї,  подорожувати, розповідати батькам та друзям про  права людини, культуру та мистецтво, екологію, медіаграмотність, start up та про ще багато різних цікавих тем.

Команда проекту досліджує важливі сторони європейського життя та втілює їх у власному просторі. Розширює уявлення підлітків про себе, друзів, суспільство, світ.

Дати проведення: 14-26 серпня 2018 року.

Вік учасників: 12-16 років

Місце проведення: Пансіонат «Славський», Львівська область, Сколівський район

З учасниками працює команда професіоналів, які люблять свою справу, вчать та вчаться,  з відповідальністю та натхненням розкривають себе в роботі з підлітками ( директор, методист, тренери, ведучі воркшопів, дизайнер, фотограф/відеограф, музичний керівник, хореограф, спортивний керівник а також запрошені гості для проведення унікальних майстер-класів).

Основу програми складають тематичні інтерактивні заняття, майстер-класи та гуртки. Також ми заохочуємо учасників до розвитку  власних  здібностей та талантів, прояву ініціативи— у форматі peer to peer надаємо учасникам можливість проведення своїх воркшопів, занять.

Умови конкурсу та детальніше інформація про “Європейський табір” за посиланням.

Контакти

  • Конгрес національних громад України
  • [email protected]
  • +38(044) 248 36 70
  • +38(044) 425 97 57

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.