bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Магістерські програми з охорони здоров`я (з онлайн трансляцією)
30.03.2018

Морган Гано, помічник директора з прийому, Школи охорони здоров’я Інституту Мілкена, Університету Джорджа Вашингтона, представляє вебінар для українських студентів, які цікавляться сферою охорони здоров’я в США. Учасники семінару дізнаються про спеціальність «Охорона здоров’я», профайл студентів, конкретні напрямки навчання в галузі охорони здоров’я, можливості кар’єрного зростання в галузі та етапи вступу. Дата проведення - 19 квітня 2018 року.

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Щоб долучитись до онлайн трансляції заходу потрібно перейти за наступним посиланням. Презентація буде проводитися англійською мовою. Для участі з собою потрібно мати паспорт або посвідчення водія.

Коли: 19 квітня 2018 року, 17:00
Де: Київ, Американський дім, вул. Пимоненка, 6

EducationUSA є мережею Державного департаменту США, що складається з понад 400 інформаційно-консультативних центрів для іноземних студентів у більш як 170 країнах.
Мережа забезпечує промоцію вищої освіти у США серед студентів усього світу, пропонуючи точну, повну та актуальну інформацію про можливості навчання в акредитованих вищих навчальних закладах Сполучених Штатів Америки.

 

 

Контакти

  • EducationUSA Ukraine
  • [email protected]
  • +38 (044) 289-3952; 289-3953; 289-3977
  • https://edusa.org.ua/
  •  https://www.facebook.com/EducationUSA.Ukraine

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.