bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Участь у державному управлінні: можливості для молоді»
28.03.2018

ГО «Молодіжна Альтернатива» оголошує набір учасників з Кіровоградської та Полтавської областей на тренінг у рамках українсько-литовського проекту. Тренінг пройде в Кропивницькому 27-29 квітня 2018 року. Дедлайн - 15 квітня 2018 року.

Більше тренінгів у розділі Тренінги 

Молодь може впивати на майбутнє. А якщо це мережа однодумців - то робити це легше та ефективніше.

Метою проекту є створення мережі співпраці громад та молодіжних організацій Херсонської, Миколаївської, Кіровоградської та Полтавської областей на основі партнерських принципів з метою залучення молодих людей до процесів прийняття рішень, використовуючи досвід місцевих громад Литви. Тож учасники матимуть можливість отримувати нові знання та навички як відповідального громадянина, думати, аналізувати та впроваджувати зміни на локальному рівні.

Тренери пояснюватимуть складні теми простою мовою, шукатимуть цікаві методи та формати роботи з молоддю.

Усі, кого цікавить отримання нових скілів щодо можливостей впливу молоді на процеси прийняття рішень на місцевому рівні, аналізу політики, хто планує проводити адвокаційні кампанії, розбудовувати коаліції, залучатися до реалізації ініціатив/проектів, має потребу в розвитку, у здобутті нових знайомств, хоче спробувати себе вактивній громадській роботі, запрошуються взяти участь у проекті та заповнити анкету.

Дедлайн заповнення форми - 15 квітня 2018 року.

Важливою складовою проекту є конкурс серед найактивніших учасників тренінгів на участь у 5-денній Академії молодих лідерів, яка пройде в липні 2018 року у Литві.

Тривалість тренінгів три дні - 27-29 квітня 2018 року.

Організатори забезпечують: проживання (учасникам з Полтавської та Кіровоградської областей), харчування та покривають витрати на проїзд.

За детальною інформацією звертатися

Кудіна Людмила: [email protected], тел. (097) 280 8488

Організатори:

ГО «Молодіжна Альтернатива», яка більше 20 років розвиває соціальну мобільність молоді, сприяє виникненню і розвитку нового покоління демократичних українських лідерів, створює навички, здібності і мережі молодих майбутніх фахівців політики, а також сприяє тому, щоб політичні процеси ставали більш прозорими, ціннісними та інклюзивними на всіх рівнях. 

ГО «Асоціація місцевих громад Литви» (LVBOS) заснована у 2010 році. 
Основними завдання ми є посилення партнерства сільських та міських громад на місцевому та національному рівнях, відстоювання спільних інтересів членів на національному та муніципальному рівнях. Реалізація цих завдань забезпечує механізм подання скоординованих пропозицій місцевими громадськими організаціями уряду, ефективне залучення населення до активної соціальної діяльності, створює сприятливі умови для ініціатив населення тощо. 

Проект реалізовується за сприяння Міністерства Закордонних Справ Республіки Литви.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.