bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школа етичної журналістики в конфліктних та пост-конфліктних суспільствах
13.03.2018

Координатор проектів ОБСЄ в Україні запрошує журналістів, редакторів місцевих видань, а також медіадіячів до участі в «Школі журналістської етики в конфліктних та пост-конфліктних суспільствах». Дедлайн -  20 березня 2018 року.

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Метою школи є посилення обізнаності українських журналістів та медіа-активістів у питаннях журналістської етики конфліктно-чутливих аспектів медійної роботи, а також щодо ролі медіа у суспільствах із високим рівнем соціальної напруги. Окрім теоретичних занять та експертних дискусій, учасники матимуть змогу отримати нові практичні навички під час авторських тренінгів та воркшопів.

Програма школи складатиметься з трьох 4-денних навчальних модулів, які будуть проведені у різних містах України (Костянтинівка – 16-19 квітня 2018 року, Ужгород – 4-7 червня 2018 року, Маріуполь – 6-9 серпня 2018 року). Відібрані до участі у школі журналісти зобов’язуються взяти участь у всіх трьох етапах. Витрати на проїзд, проживання та харчування учасників, а також на роздаткові матеріали покриваються організаторами.

Під час школи заплановані зустрічі з місцевими активістами та лідерами думок, українськими та іноземними журналістами, медіаекспертами та експертами-конфліктологами, групові практичні завдання, проведення дебатів та кіноперегляди.
Учасники також будуть отримувати завдання для виконання між модулями для закріплення отриманих навичок. Очікується, що результатом роботи стануть матеріали, найкращі з яких будуть опубліковані в провідних виданнях.

Необхідні документи для конкурсного відбору учасників: 

  • Коротке резюме з переліком посилань на попередні  матеріали, медійні проекти тощо; Мотиваціний лист (максимум одна сторінка);
  • Контакти двох осіб, які могли б надати рекомендацію.
  • Прохання надсилати заявки на адресу: [email protected]
  • Телефон для довідок: +380 632 283 199 

Дедлайн подачі заявок на участь у Школі - 20 березня 2018 року.

Детальніші умови участі - у прикріпленому файлі

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.