bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Cемінар-тренінг «Реалізація вимог ЄС щодо технічного регулювання в Україні» (Львів)
12.03.2018

15-16 березня 2018 року у Львові відбудеться семінар - тренінг з практичних аспектів впровадження європейського технічного регулювання в аграрному секторі, харчовій промисловості та туризмі.

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Місце проведення семінару - тренінгу: м. Львів, пр. В. Чорновола, 57, 5 поверх, Департамент агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації).

Початок семінару - тренінгу – о 10:00.

До участі запрошуються місцеві підприємці, представники громадських організацій та органів влади.

Теми семінару:

  • зміни у торговельному режимі після підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС;
  • стимулювання малих та середніх підприємств у наближенні національних вимог до європейських в туристичній сфері, аграрному секторі та харчовій промисловості;
  • міжнародний досвід трансформації систем технічного регулювання та сучасні європейські тренди щодо їх функціонування.

Практичний аспект включатиме:

  • розробку рекомендацій щодо впровадження системи технічного регулювання в Україні;
  • презентацію онлайн-платформи для консультацій. Вона дозволить всім бажаючим залишити свої запитання до експертів та отримати відповіді;
  • формування ініціативних фокус-груп, які працюватимуть над розвитком регіонального аграрно-харчового і рекреаційно-туристичного кластеру (АРТК), а також налагодження міжрегіональної співпраці.

Це останній у серії семінарів - тренінгів, запланованих в рамках реалізації проекту «Посилення участі громадськості в реалізації вимог ЄС щодо технічного регулювання», який виконує Сіверський інститут регіональних досліджень під егідою Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС (УС ПГС) та Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного партнерства (УНП) за фінансування ЄС та Міжнародного фонду «Відродження».

Семінар проводять експерти Робочої групи “Економічна співпраця, зона вільної торгівлі, транскордонне співробітництво” Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС - Олександра Правдива, Тетяна Васильківська, Тетяна Тимошенко, Юрій Кабаков, Марина Козловська, Олексій Остапенко.

За додатковою інформацією потрібно звертатися до Людмили Чабак (0669783411), Тетяни Васильківської (050 371 53 82).

Участь у семінарі – безкоштовна. Учасники забезпечуються роздатковими матеріалами, організовані перерви з забезпеченням кави-паузи та обіду.

Учасники з інших міст забезпечуються готелем.

За результатами участі у семінарі - тренінгу учасники отримають сертифікати. 

Проект «Посилення участі громадськості в реалізації вимог ЄС щодо технічного регулювання» реалізується Сіверським інститутом регіональних досліджень під егідою Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна – ЄС та Національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного партнерства за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проекту «Громадська синергія». Окремі думки, озвучені на заході, є особистою позицією авторів/спікерів і необов’язково відображають точку зору Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження».

Контакти

  • Сіверський інститут регіональних досліджень
  • 0669783411
  • 050 371 53 82
  • https://institute.sivertraining.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.