bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Технології прикладних соціологічних досліджень
13.10.2009

Вища школа соціології при Інституті соціології НАН України запрошує взяти участь у семінарі з підвищення кваліфікації:

Технології прикладних соціологічних досліджень
(3 модуля)

27-30 жовтня 2009 - 1 модуль (можливо дистанційно - СD-диск)
"Методика і техніка розробки соціологічного інструментрарію"
В програмі: проект, програма емпіричного дослідження; підготовка інструментарію опитування (анкети); формування вибірки; представлення результатів дослідження, написання звіту.

24- 27 листопада 2009- 2 модуль
"Якісні методи в соціологічних дослідженнях"
В програмі: методологія підготовки і проведения фокус-груп; методика і техніка інтерв'ювання (метод глибинного інтерв'ю); стратегіи аналізу і концептуалізації даних у якісних дослідженнях.

18-21 грудня 2009 - 3 модуль
"Програмний комплекс SPSS в соціології та маркетингу"
В програмі: робота в комп'ютерному класі з SPSS; побудова й аналіз кореляційної матриці, графиків в SPSS; робота з даними та перевірка статистичних гіпотез; множинна лінійна регрессія в SPSS; факторний і кластерний аналіз в SPSS.

22-23 грудня 2009 - майстер-клас Гасаненко Наталії Олександрівни, кандидата фіз.-мат.наук, старшого наукового співробітника ІС НАНУ, директора Бюро статистичного аналізу
"Технологія обробки даних та аналізу даних: OCA NEW LINE"
В програмі: стандартні методи аналізу даних і сучасні методи статистичного вторинного аналізу даних, прості прийоми візуалізації результатів аналізу (географічні мапи).

Умови участі: навчання платне, при участі в трьох модулях -знижка 10. Передбачені знижки для постійних слухачів, можливість оплати в кредит. У вартість включені: індивідуальні консультації викладачів, інформаційно-методичні матеріали, навчальний посібник Н.В.Паніної "Технологія соціологічного дослідження", можливість користуватися бібліотекою ІС НАНУ, базою даних ІС НАНУ, Інтернет, робота в комп'ютерному класі з програмним забезпеченням, кава-брейки, фуршет, Сертифікат Вищої школи соціології при ІС НАНУ.
Попередня реєстрація за тел. 067-503-03-76 або
e-mail: [email protected]
www.i-soc.com.ua, www.i-soc.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.