bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Експертний тиждень від CEASSC: поставте запитання прктикам щодо отримання грантів
31.01.2018

Можливість взяти участь у проекті фундації CEASC «Експертний тиждень». Впродовж тижня буде нагода поспілкуватися із кращими випускниками післядипломної освіти з управління проектами фундації і поставити їм запитання, які стосуються грантів. 

Більше тренінгів у розділі Тренінги

В проекті візьмуть участь:

Оксана Замора, проектний менеджер з 7ма роками досвіду у Відділі міжнародного співробітництва університету та 11 роками досвіду роботи в третьому секторі, з розробки/реалізації міжнародних грантових проектів, зокрема фінансованих ЄК, FAO, ЦЕІ та ЄБРР. Вона також працює як тренер з неформальної освіти та консультант з розвитку бізнесу у питаннях експорту і отримання грантового фінансування, і є консультантом з міжнародного розвитку університетів. Окрім цього, Оксана – один з небагатьох проектних менеджерів в Україні, який має успішно підтримані проектні заявки до програми Єврокомісї «Горизонт - 2020».

Сергій Голубєв, випускник післядипломної освіти з управління проектами від  CEASC, аналітик, проектний менеджер, ICO – консультант, бізнес – консультант з систем і підходів до управління ризиками.

Олег Демчук, керівник Агенції сталого розвитку “АСТАР”, радник голови Хмельницької обласної ради з питань стратегічного розвитку, випускник CEASC.

Щоб взяти участь у спілкуванні, приєднуйтеся до групи в ФБ: https://www.facebook.com/groups/160768057853639/

Контакти

  • https://www.ceasc-bw.com/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.