bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальна програма стажування у Франції
09.01.2018

Проект «Навчальні програми професійного зростання» Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) розпочинає набір кандидатів для часті у програмі стажування на тему «Підвищення сумісності систем на основі відкритих даних як інструмент поліпшення якості державних послуг і зниження корупції в Україні». Дедлайн - 30 січня 2018 року.

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Орієнтовна дата поїздки –  24-31 березня 2018 р.

Термін подання документів – до 30 січня 2018 р.

Загальна професійна мета навчальної програми полягає у покращенні розуміння учасниками європейського підходу щодо відкритих даних та державного управління, для забезпечення в Україні безпечного, гармонізованого та добре керованого обміну інформацією.

Навчальна програма «Підвищення сумісності систем на основі відкритих даних як інструмент поліпшення якості державних послуг і зниження корупції в Україні» проходитиме у Франції і триватиме 7 днів.

Учасники відбиратимуться шляхом відкритого конкурсу. Група складатиметься з 10 осіб. Під час перебування в країні навчання учасники проживатимуть у готелях з двомісним поселенням. Усі витрати учасників програми покриваються проектом, окрім вартості виготовлення закордонного паспорта та витрат на території України (транспортних, проживання в готелі у разі потреби, поштових тощо). Знання англійської мови не вимагається, під час програми з групою працюють перекладачі.

Учасниками цієї програми можуть бути:

Ідеальними кандидатами програми є управлінці, які приймають рішення на національному та муніципальному рівнях, беруть участь у провадженні електронного урядування та антикорупційних реформ, зокрема:

• Технічні спеціалісти, що працюють з відкритими даними, електронними службами та інтероперабельністю в Україні.

• Державні посадові особи, задіяні в роботі з відкритими даними, електронними службами та операціями сумісності, зокрема, з Державного агентства електронного урядування, Міністерства інфраструктури, Міністерства освіти і науки, Міністерства молоді та спорту, Міністерства економічного розвитку та торгівлі, Міністерства екології та природних ресурсів та Міністерства внутрішніх справ.

• Представники громадянського суспільства, залучені до активного просування відкритих даних, електронних послуг та ініціатив з інтероперабельності систем.

• Журналісти-розслідувачі та розробники інноваційних рішень з бізнес структур, які беруть участь у підтримці технологій електронних послуг та операцій сумісності.

Дізнатись більше про програму та заповнити он-лайн Анкету кандидата можна на сайті виконавця проекту в Україні - Консорціуму із удосконалення менеджмент-освіти в Україні (CEUME) www.ptp.ceume.org.ua.

Контакти

  • Консорціуму із удосконалення менеджмент-освіти в Україні (CEUME) www.ptp.ceume.org.ua
  • Консорціум із удосконалення менеджмент-освіти в Україні (CEUME)
  • www.ptp.ceume.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.