bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ВБФ «Коаліція ВІЛ-сервісних організацій» оголошує збір заявок на участь у тренінгах
30.09.2009

До участі в тренінгах запрошуються урядові організації та НУО з усіх регіонів України, які офіційно зареєстровані в Україні та надають соціальні або медичні послуги у сфері протидії ВІЛ/СНІД.

Теми тренінгів відповідні до тем стандартів та методичних рекомендацій:

  1. Надання соціальних послуг з соціально-психологічного супроводу осіб, які отримують замісну підтримувальну терапію агоністами опіоїдів;
  2. Профілактика серед осіб з високим ризиком інфікування ВІЛ статевим шляхом;
  3. Супровід клієнтів з потрійним діагнозом (ВІЛ-інфекція, туберкульоз, залежність від наркотичних речовин;
  4. Догляд і підтримки для людей, які живуть з ВІЛ/СНІДом;
  5. Догляд та підтримки ЛЖВС, що знаходяться в місцях позбавлення волі.

Мета тренінгів: підготувати організації до переходу на стандартизовану систему надання соціальних послуг шляхом інформування про новий порядок роботи та вимоги до організацій відповідно до розроблених стандартів та методичних рекомендацій з ВІЛ/СНІДу.

Для більшої зручності учасників тренінги відбуватимуться в кожному регіоні України. Щоб мати можливість попасти у список учасників тренінгу необхідно заповнити анкету, яка знаходиться в прикріпленому оголошенні, та надіслати її до офісу Коаліції в електронній формі на адресу: [email protected] до 16 жовтня 2009 року. Більш детальна інформація про тренінги в прикріпленому оголошенні.

За додатковою інформацією звертатися до координатора діяльності по даному напрямку Ніштука Анатолія за телефонами: (044) 521-2979; (044) 521-2882.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.