bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодіжний обмін в Іспанії: терміново шукаємо одного учасника
18.10.2017

Терміново шукаємо одного хлопця на міжнародний молодіжний обмін «Europe in progress»! Подія відбуватиметься з 11 по 18 листопада 2017 року в іспанській столиці, місті Мадрид. Дедлайн - 22 жовтня 2017 року.

Основною задачею обміну є створити симуляційну молодіжну Європейську Комісію й на практиці ознайомитися з процесами прийняття рішень. Щодня молодь з України, Іспанії, Греції та Польщі в різних формах матиме можливість подискутувати на такі теми: ринок праці та інвестиції, енергія та клімат, міграція, фундаментальні права та справедливість. Українська команда готуватиме сесії на теми енергетики та змін клімату.

Вимоги до кандидата:

  • Українське громадянство;
  • 18-30 років;
  • Наявність біометричного закордонного паспорту;
  • Англійська мова на рівні можливості комунікації з представниками різних країн;
  • Готовність приймати участь в підготовці до культурного обміну та до сесій щодо енергетики та змін клімату;
  • Можливість купити собі квитки до Мадриду і назад (компенсація вартості проїзду до 530 євро відбудеться на банківську карту протягом 2х місяців після обміну);
  • Можливість оплатити організаційний внесок після затвердження Вашої кандидатури – 30 євро.

Якщо Ви вважаєте, що ця можливість саме для Вас і про Вас, то надішліть, будь ласка, мотиваційного листа англійською мовою зі зрозумілою мотивацією навіщо це Вам і чому Ви краще за інших зможете збагатити собою цей проект. Не забудьте вказати: дату народження, місто проживання, свої контакти: номер телефону, електронну скриньку та лінк на соц.мережу, якою найчастіше користуєтеся, досвід участі в подібних проектах та залученість до громадських організацій/рухів (якщо така є).

Просимо надсилати листи на електронну скриньку [email protected] до 23:59 22 жовтня 2017 року з темою листа EiP. Всі питання надсилайте на ту ж адресу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.