bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчання з нових медіа для редакторів і журналістів
18.09.2009

В рамках проекту «Коаліції з нових медіа» громадські організації «Інтерньюз-Україна» (ІУА) та «Інститут розвитку регіональної преси» (ІРРП) запрошують редакторів та журналістів усіх видів ЗМІ України взяти участь в 11-денному циклі тренінгів з новітніх технологій для роботи у нових (конвергентних) медіа.

Участь у циклі тренінгів надасть учасникам можливість краще зрозуміти ідеологію конвергентних ЗМІ, принципи організації мультимедійного ньюзрума та оволодіти конкретними прикладними навичками зі створення якісних журналістських матеріалів для різноманітних медіа-платформ.

Участь у тренінгах є безкоштовною. Учасникам з інших міст пропонується проживання в готелі та компенсація витрат на проїзд. Участь одного й того самого редактора в усіх тренінгах циклу є обов’язковою умовою. Початок занять в другій половині жовтня.

Для участі у тренінгу необхідно заповнити та надіслати анкету-заявку на електронні адреси: [email protected] журналістам до 18:00 1 жовтня 2009 року з позначкою в темі листа: journalist, редакторам до 18:00 4 жовтня 2009 року з позначкою в темі листа: editor.

Форма заявки на участь у тренінгу, а також коротка програма тренінгів у прикріпленому файлі та на сайтах: www.irrp.org.ua та www.internews.ua.

Із запитаннями звертайтеся за тими ж самими адресами або за номерами 067 547 22 33 (Інститут розвитку регіональної преси), 067 243 63 55 (Інтерньюз-Україна) .

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.