bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вуличний університет від ВМГО «ФРІ» (Харків)
06.09.2017

10 вересня на узбіччі біля центральної алеї парку Машинобудівників буде працювати УРБАН Вуличний університет. Проводити лекції будемо на галявині, сидячи на карематах. Інтерактивні неформальні лекції триватимуть з 15:30 до 19:00 години.

Навчальний рік уже почався, але спогади про літо ще не відпустили? У тебе є можливість легко адаптуватись до навчального року. Приходь на Урбан Вуличний університет та проводь час з користю та на свіжому повітрі.

19958969_1694870783874284_1720526287805559387_n

Вуличний університет - це спосіб неформально та весело дізнаватись нове, відточити комунікативні навички, вести продуктивні дискусії та отримувати натхнення.

10 вересня на узбіччі біля центральної алеї парку Машинобудівників буде працювати УРБАН Вуличний університет. Проводити лекції будемо на галявині, сидячи на карематах. Інтерактивні неформальні лекції триватимуть з 15:30 до 19:00 години. Між лекціями заплановані короткі перерви.

Будемо говорити про урбаністичний дизайн, соціальні ініціативи й креативну економіку:

16:00 Фасилітатор програми Active Citizens Британської Ради Олександра Бакун розповість про “Спільну відповідальність й розуміння систем”

17:00 Головний редактор проекту нових архітектурних ідей FAQinDecor Сергій Алейнiк розповість, як реклама забруднює місто.

18:00 Фіналіст програми Creative Enterprise програми British Council Сергій Прокопенко підкаже чим відрізняється звичайне підприємство від креативного.

Але це ще не все, цікавинки чекають на вас ще до початку вуличного університету:

Вуличний університет розпочнеться о 15:30 з презентації проекту U-Report. Для цього до нас завітають гості з Києва - члени Молодіжного комітету U-Report Настя Шевчук и Денис Антончик. Вони познайомлять нас з цим інструментом молодіжного впливу на зміни у важливих сферах суспільного життя.

U-Report - це система он-лайн опитувань, яка дає можливість:

Розповідати свою точку зору щодо важливих суспільних питань;

Використовувати результати опитувань U-Report, щоб підвищувати громадську свідомість молоді;

Брати участь у подіях, що приносять зміни.

Тож чекаємо готових розширювати горизонти й уточнювати перспективи на галявині Вуличного університету.

З будь-якими питаннями звертайтесь до координатора 0934063676 (Людмила)

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.