bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Кроки до ефективного активізму» (смт. Опішня, Полтавська обл.)
13.07.2017

Не пропустіть навчальний тренінг під відкритим небом – «Кроки до ефективного активізму», який відбудеться 27-29 липня 2017 року в смт. Опішня (Полтавська обл.) на території етнопоселення  «Старий хутір». Дедлайн - 20 липня 2017 р.

Протягом двох днів на учасників тренінгу чекають:

  • Діючі інструменти фандрейзингу та проектного менеджменту задля посилення організаційної спроможностей ОГС і громадських активістів;
  • Нетворкінг та розбудова партнерства: напрацювання ідей спільних проектів і планування їх реалізації. Отримання навичок ефективної комунікації в команді та з іншими стейкхолдерами (влада, бізнес тощо).
  • Обмін досвідом реалізації екологічних проектів на місцях.

З програмою тренінгу можна ознайомитися тут.

До участі запрошуються представники громадських організацій та активісти з початковим досвідом у проектній діяльності, які діють на території Полтавської області та суміжних регіонів та працюють в напрямках охорони довкілля, енергозбереження, енергоефективності, відновлюваних джерел енергії, адаптації до змін клімату, урбаністики та молодіжної політики.

Для участі просимо заповнити реєстраційну форму: https://goo.gl/un1etyДедлайн подачі заявок 20 липня включно. Про результати відбору учасників буде відомо після 21 липня.

Участь у тренінгу безкоштовна. Організатори забезпечують учасників трансфером Полтава-Опішня, необхідним спорядженням (намет, каремат, спальник), 3-х разовим вегетаріанським харчуванням та проживанням в наметовому містечку з комфортною інфраструктурою на території зеленої садиби “Старий хутір”. Участь у тренінгу можуть брати максимум 2 представники певної громадської організації. Витрати за доїзд учасників до Полтави не компенсуються.

Організатори: ГО “Суспільний проект “ЕКОЛТАВА” спільно з ГО “Товаристо охорони природи м. Кременчука” та Національним екологічним центром України, за підтримки Фонду Чарльза Стюарта Мотта, у рамках проектів “Центр сталого розвитку Полтавщини”(Link) та CLEEN (Енергоефективність: створення коаліцій на місцях).

Детальніше за посиланням: https://goo.gl/9z6JKT

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.