bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Полтаві переселенців навчать заробляти на Hand Made
12.07.2017

23 липня 2017 р. для переселенців з Полтавської області волонтери Корпусу Миру проведуть одноденний тренінг, де розкажуть усе про продаж товарів на платформі Etsy.com. Дедлайн - 19 липня 2017 р.

Платформа Etsy.com – світовий лідер з інтернет-продажу товарів ручної роботи. Сайтом користуються близько 30 мільйона людей. Будь-хто може зареєструвати свій магазин на сайті та продавати товари Hand Made. Проте є ряд особливостей при реєстрації, просуванні та користуванні ресурсом. Наприклад, 80% успіху залежить від гарного фото товару та опису. 

Волонтери Корпусу Миру пройшли спеціальну підготовку по користуванню платформою Etsy.com та готові поділиться своїми знаннями й досвідом. Навчання у тренінгу безкоштовне, проте взяти участь зможуть лише 10 обраних учасників.

Вимоги до потенційних учасників:

  • базовий рівень володіння англійською мовою на рівні сприйняття, розуміння та написання;
  • досвід у виробленні власноруч створених виробів (біжутерії та інших виробів з бісеру, вишивання, в’язання, сувенірів, виробів у народному стилі та ін.);
  • вільне користування комп’ютером, навички роботи Інтернеті;
  • намір передати отримані знання на наступних тренінгах.

Для участі усім охочим необхідно заповнити до 19 липня анкету: https://goo.gl/dQETdV . Точний час та місце проведення тренінгу повідомлять обраним учасникам. 

Витрати на харчування учасників, компенсація витрат за проїзд до місця проведення тренінгу та у зворотному напрямку оплачуються організаторами.

Організатор: Полтавський офіс ГО «КримСОС» та «Корпусу Миру» (США). 

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Контакти

  • (095) 405-07-73

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.