bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для велоактивістів (Яремче)
05.07.2017

Відбудеться тренінг для молодих велосипедних активістів. Максимальна кількість учасників табору складає 20 осіб. Дедлайн - 18 липня 2017 року.

Що таке BikeCamp?

За змістом це інтенсивне та водночас легке навчання, спілкування та взаємне переймання досвіду велоактивістами з різних міст України. За форматом захід буде таборуванням на природі, в оточенні чарівних Карпат, з періодичним вилазками в гори, а також романтикою ночівлі в наметах та розмов навколо ватри.

Для кого ця подія?

Для лідерів молодих активістських груп, що просувають велосипедний транспорт у своїх містах і хотіли би поглибити свої знання і навички з таких тем: робота з волонтерами, місцевою владою, ЗМІ та бізнесами, розробка і менеджмент проектів, складання бюджетів, робота з донорами, фінансовий менеджмент, особливості планування і лобіювання велосипедної інфраструктури. Ця навчальна програма поєднуватиме теоретичні знання, вивчення зразків успішних проектів в Україні, та виконання практичних завдань. Детальна програма навчання буде представлена учасникам, що пройшли відбір. Учасники тренінгу одержать сертифікати про його завершення. Під час табору буде організовано лише вегетаріанське харчування, однак учасники мають право самостійно урізноманітнити свій раціон. Вживання алкоголю під час тренінгу не допускається.

Які умови участі?

Учасникам табору буде забезпечено харчування, насичену навчальну програму та польові умови проживання з мінімальним комфортом (душ доступний в річці або у найближчих садибах зеленого туризму).

Також учасникам БайкКемпу буде компенсовано вартість транспортних витрат до місця проведення табору, але не більше 400,00 грн на одну особу.

Вони повинні мати власне спорядження для ночівлі (намет, килимок, спальник), та, в разі бажання, можуть привезти свої велосипеди. Велосипеди також можна буде взяти напрокат на місці.

Для відібраних активістів вартість реєстраційного внеску за весь період проведення табору складає 200,00 грн з особи.

Місце проведення

БайкКемп 2017 відбудеться в місті Яремче. Детальна інформація про місце таборування буде повідомлено відібраним учасникам пізніше. До Яремче можна доїхати залізницею, в т.ч. з Києва (№143 К) та Львова (№606 К, №143 К), а також автобусами з Івано-Франківська, Чернівців, Львова та інших міст. Також від Івано-Франківська можна доїхати велосипедом (відстань 60 км).

Розклад та додаткова програма

Початок БайкКемпу планується 4 серпня (п’ятниця) о 12:00, завершення програми – 6серпня (неділя) о 15:00. Ймовірно, під час табору будуть організовані короткі МТБ-екскурсії маршрутами “ВелоКраїни”, а по завершенні можливий самостійний велосипедний тур Гуцульщиною разом з іншими учасниками кемпу (за бажанням).

Що потрібно для участі

Якщо ви хочете взяти участь у BikeCamp, будь ласка, заповніть цю анкету(https://docs.google.com/forms/d/1of94-__fTCZpSL6BHYMNl5VXxHMO3z2I_i3vwcIvBwg) не пізніше 18.07.2017 року. Максимальна кількість заявок від однієї групи активістів (організації, ініціативи, руху) – дві особи. Для участі треба бути вмотивованим активістом чи активісткою з досвідом громадської роботи до 3 років, що належить до якоїсь спільноти, яка вже розпочала активну діяльність у сфері популяризації велосипедного транспорту. Перевага віддаватиметься людям з відносно невеликим досвідом громадсько-активістської діяльності, але з великою мотивацією і бажанням вчитися і ділитися. При відборі учасників організатори також зважатимуть на досвід діяльності групи, регіональне та гендерне представництво учасників. Лише відібрані учасники будуть запрошені до участі в БайкКемпі, про що їм буде повідомлено до 20.07.2017 року. До розгляду не будуть прийматись заявки від осіб, які брали участь у минулому БайкКемпі.

Організатори та партнери

Захід відбувається за підтримки Посольства Великої Британії в Україні та Європейського Союзу. Організаторами є Центр соціальних та ділових ініціатив (м. Яремче) та Асоціація велосипедистів Києва. БайкКемп є частиною ширшого проекту під назвою “Розвиток велотранспорту задля добробуту громад”, який співфінансується Європейським Союзом та підтримується Європейською федерацією велосипедистів. Проект має на меті підвищити якість та ефективність політики підтримки велотранспорту як на місцевому, так і на національному рівні. Координатор заходу: Віктор Загреба, ГО “Центр соціальних та ділових ініціатив”, email: [email protected], моб. тел. 067 442 14 94. За новинами проекту стежте на сайті та через електронний бюлетень Українського інформаційного центру велотранспорту, www.velotransport.info.

Контакти

  • 067 442 14 94

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.