bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародна літня школа у Литві
30.06.2017

Школа CANactions запрошує українських студентів та молодих фахівців у галузі архітектури, міського планування, міських досліджень, культурології, соціології та інших дотичних напрямків взяти участь у Міжнародній літній школі. Дедлайн подачі заявок - 14 липня 2017 року.

Summer school Visaginas
Школу «Мепінг Висагінаса: Джерела урбанізму у колишніх монофункціональних містах» організовує European Humanities University’s Laboratory of Critical Urbanism (Білорусь/Литва).

Літня школа об’єднає учасників з Німеччини, Білорусі, Литви та інших країн у двотижневому курсі з дослідження та картографування соціальних практик та їх взаємозв’язків з архітектурно-просторовим середовищем колишнього монофункціонального Висагінаса – литовського міста-супутника ядерної електростанції, спорудженої в 1975 році.

Літня школа складатимется з лекцій, семінарів, екскурсій та методичних польових робіт, під час яких студенти будуть вивчати соціальний та просторовий зв’язок Центральної та Східної Європи. Результатом роботи школи стане проект мепінгу Висагінаса та внесок у спільний сценарій розвитку міста.

Дедлайн подачі заявок: 14 липня 2017

Дати проведення школи: 14–27 серпня 2017

Місце: Вільнюс та Висагінас / Литва

Робоча мова: англійська

Більше інформації за посиланням - https://www.facebook.com/events/274728229661985

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.