bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з розвитку жіночого підприємництва
07.09.2009

З 11 по 14 вересня 2009 року Донецька громадська організація «Альянс» проведе другий модуль першої школи бізнес-тренерів в рамках проекту «Створення сприятливих умов для розвитку жіночого підприємництва в економічно депресивних населених пунктах Донецької області».

Основною метою модулю є удосконалення тренерських навичок учасників школи, а також вивчення нового бізнес-курсу з реклами. Під час модулю будуть розглянуті такі теми, як особистість тренера, його імідж, основи ораторського мистецтва, структура тренінгу та інші. В бізнес-курсі – основи реклами, розробка рекламних текстів, взаємодія зі ЗМІ та інші.

В другому модулі першої бізнес-школи приймуть участь слухачі з Донецька, Макіївці, Харцизську, Старобешева, Димитрова та інших міст Донецької області.

Нагадаємо, що Школа бізнес-тренерів проводиться в рамках проекту «Створення сприятливих умов для розвитку жіночого підприємництва в економічно депресивних населених пунктах Донецької області», який направлений на поліпшення зайнятості серед жіночого населення малих шахтарських міст і сільських районів, який виконується ДГО «Альянс» в партнерстві з Донецькою обласною державною адміністрацією за підтримки Німецького товариства технічної допомоги (GTZ).

Під час навчання, будуть використані унікальні методики навчання тренерів, розроблені «Альянсом» при підтримці Європейської Асоціації освіти дорослих (Брюссель, Бельгія), методики навчання по розвитку підприємництва - CEFE, які були розроблені і успішно апробовані GTZ.

За більш детальною інформацією щодо реалізації проекту звертайтесь до методиста проекту ДГО «Альянс» Семиволос Наталі (+38 095 18-37-236), PR-менеджера ДГО «Альянс» Бондаренко Сергія (+38 095 106-81-62) або за електронною поштою [email protected], [email protected] .

Контакти

  • Бондаренко Сергій
  • ДГО ”Альянс”
  • [email protected]
  • +38062-311-15-70

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.