bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з питань захисту прав вразливих груп населення
07.06.2017

Тренінг орієнтований на лідерів громадських організацій та ініціатив, чия  діяльність сфокусована на Одеській, Миколаївській та Херсонській областях та спрямована на захист прав жінок та дітей. Дедлайн - 9 червня 2017 р.

Запрошуємо вас на одноденний тренінг для громадських організацій  з питань захисту прав вразливих груп населення (жінок та дітей), який відбудеться 15 червня 2017 року в м. Одеса.

Для участі в тренінгу, заповніть, будь ласка, анкету за посиланням.

Тренінг орієнтований на лідерів громадських організацій та ініціатив, чия  діяльність сфокусована на Одеській, Миколаївській та Херсонській областях та спрямована на захист прав жінок та дітей, а також боротьбу з будь-якими формами насильства щодо цих вразливих категорій населення.

Учасники отримають базові знання про стандарти Ради Європи в сфері прав людини та вдосконалять  свої навички для ефективного захисту прав та інтересів жінок та дітей. Міжнародні експерти поділяться досвідом та детальніше представлять ключові такі ключові документи як: Конвенцію Ради Європи про запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьбу із цими явищами (Стамбульська Конвенція) та Конвенцію Ради Європи про захист дітей від сексуальної експлуатації та сексуального розбещення (Лансаротська Конвенція).

Тренінг проходитиме в рамках Проекту Ради Європи «Боротьба з насильством щодо вразливих груп населення (жінок та дітей) в Україні». За результатами тренінгу учасники отримають сертифікати.

Витрати на проживання, проїзд та харчування учасників покриває організатор.

Для участі в тренінгу анкету необхідно заповнити до 9 червня ц.р.

Після проведення конкурсного відбору організатори зв’яжуться з учасниками заходу за вказаними в анкеті контактами та повідомлять логістичні деталі тренінгу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.