bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з протидії торгівлі людьми для працівників міліції
06.09.2009

Координатор проектів ОБСЄ в Україні проводить навчання з протидії торгівлі людьми для працівників міліції

З 7 по 16 вересня 2009 р. координатор проектів ОБСЄ в Україні проводить серію регіональних семінарів-тренінгів з протидії торгівлі людьми для дільничних інспекторів міліції Херсонської області.

Тренінги направлені на посилення ролі дільничних у протидії торгівлі людьми, їх обізнаності щодо методів запобігання цьому явищу, ідентифікації та перенаправлення постраждалих осіб, та допомоги у переслідування торгівців людьми, а також налагодження співпраці між дільничними інспекторами та неурядовими організаціями, які опікуються цими питаннями.

Проведення тренінгів ініційовано Міністерством внутрішніх справ України спільно з Координатором проектів ОБСЄ на виконання положень Державної програми протидії торгівлі людьми на період до 2010 року та Плану дій ОБСЄ з протидії торгівлі людьми, прийнятого 2003 р.

«Завдяки таким спільним зусиллям ОБСЄ допомагає підвищити рівень довіри між міліцією та громадськістю, що сприятиме кращому отриманню інформації про випадки торгівлі людьми та підвищенню готовності постраждалої особи повідомляти про такі правопорушення», - вважає посол Любомир Копай, Координатор проектів ОБСЄ в Україні.

Спеціальний навчальний курс спрямований на дільничних інспекторів міліції, які за своїми посадовими обов’язками відповідають за профілактичну роботу та сприяють розслідуванню скоєних злочинів. Такі семінари допоможуть їм ефективніше проводити превентивну роботу, виявляти випадки торгівлі людьми, перенаправляти постраждалих осіб для отримання подальшої допомоги, а також посилять їх зв’язки зі спеціалізованими підрозділами міліції з протидії торгівлі людьми з метою переслідування злочинців.

Загальна інформація про роботу ОБСЄ в Україні:

Координатор проектів ОБСЄ в Україні працює на запит уряду України. Відповідно до Меморандуму про взаєморозуміння між ОБСЄ та Україною, підписаного 13 липня 1999 року, діяльність Координатора проектів полягає в плануванні, виконанні та моніторингу проектів між відповідними владними структурами України та інституціями ОБСЄ. Проекти можуть стосуватися всіх аспектів діяльності ОБСЄ та залучати як урядові, так і громадські організації України. Вcі проекти, що виконуються Координатором проектів, затверджуються Міністерством закордонних справ від імені уряду України.

Координатор проектів ОБСЄ в Україні працює в усіх трьох напрямках роботи ОБСЄ: демократизація та захист прав людини, військово-політична та економічна і сфера захисту навколишнього середовища.

Детальну інформацію про роботу Координатора проектів ОБСЄ в Україні можна знайти на веб-сайті: www.oscepcu.org .

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.