bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школа агротуризму (Запоріжжя)
03.06.2017

Громадська організація «Розвиток Громадянського Суспільства України» запрошує представників західних регіонів України до участі у проекті «Школа агротуризму», який відбудеться в місті Запоріжжя.В рамках 3-денного проекту майбутні учасники матимуть змогу взяти участь  у дводенному тренінгу на тему: «Туристична садиба – з нуля до успіху»  та «Сільський туризм-шлях до самореалізації», а також презентувати власну організацію та/або досягнення в сфері розвитку сільського зеленого туризму під час публічного виступу, на який будуть запрошені громадські діячі, держслужбовці, депутати рад різних рівнів, журналісти та представники бізнесу. Дедлайн - 17 червня 2017 р.

Мета проекту:

- сприяння активізації молоді у сфері агротуризму;

- надання консультаційних послуг у сфері агротуризму;

- надання допомоги у створенні садиб зеленого туризму сільським мешканцям, у тому числі - вимушеним переселенцям, бійцям з АТО, безробітнім;

- сприяти розширенню і популяризації історичної, культурної, етнографічної спадщини і традицій народів, що населяють села України;

- сприяти популяризації здорового способу життя;

- розширення внутрішнього туризму та забезпечення комплексного розвитку рекреаційних територій та туристичних центрів з урахуванням соціально-економічних інтересів їх населення.

Проект розрахований на представників західних областей України, які хотіли б розпочати діяльність в сфері сільського туризму, або тих, хто вже спробував себе на цьому непростому шляху, але хотів би покращити свої результати і навчитись чогось нового. 

Проект пройде протягом трьох днів з 23 по 25 червня 2017 року.

В рамках проекту буде здійснена презентація садиб зеленого туризму «AQUAZOO» (с. Петрополь) та «Хутор Петерсона» (с. Червоний Яр), що знаходяться на території Запорізького району Запорізької області. Окрім того, в ході тренінгових занять відвідувачі отримають практичні знання про  нормативно-правові акти, які регулюють ведення сільського зеленого туризму та навички з  підготовки до прийому гостей, як краще отримати замовлення, рекомендації та поради; дізнаються про можливі помилки та про те, як їх уникнути.

В рамках 3-денного проекту майбутні учасники матимуть змогу взяти участь  у дводенному тренінгу на тему: «Туристична садиба – з нуля до успіху»  та «Сільський туризм-шлях до самореалізації», а також презентувати власну організацію та/або досягнення в сфері розвитку сільського зеленого туризму під час публічного виступу, на який будуть запрошені громадські діячі, держслужбовці, депутати рад різних рівнів, журналісти та представники бізнесу.

Окрім цього, гості зможуть відвідати установи та організації Запорізької області, органи державної влади та органи місцевого самоврядування.

За результатами візиту учасники отримають підтверджуючі сертифікати.

Для участі у проекті необхідно заповнити Аплікаційну заявку (у додатку). Заповнену заявки надсилати на електронну адресу:  [email protected].

Дедлайн - 17 червня 2017 року включно.

Про результати відбору буде повідомлено 18 червня 2017 року.

Організатори забезпечують проживання, харчування та трансфер в рамках проекту. Дорога до міста Запоріжжя та зворотньо за рахунок учасників.

Координатор проекту: Ревка Наталія 050-957-74-47.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.