bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс для недержавних організацій для участі у програмі інституційного розвитку
24.05.2017

Форум НДО в Україні оголошує конкурс для недержавних організацій Луганської, Донецької, Харківської, Запорізької, Дніпропетровської областей, які зацікавлені в участі у програмі інституційного розвитку. Дедлайн - 11 червня 2017 р. 

ЦІЛІ ПРОГРАМИ:

  • Розвиток інституційного потенціалу недержавних українських організацій, метою роботи яких є подолання наслідків збройного конфлікту на сході України;
  • Сприяння ефективній участі громадських організацій в стратегічному діалозі на місцевому та центральному рівнях щодо вирішення питань, які пов’язані з ВПО та населенням, що постраждало від конфлікту.

ОПИС ПРОГРАМИ:

Програма побудована на основі оцінки потреб НДО та буде складатись із 2 частин:

Фаза оцінки

До кожної відібраної НДО буде здійснено 2-денний візит, протягом якого експертний консультант  разом із командою організації оцінить наступні сфери діяльності: візію організації і робочий план її реалізації, організаційну структуру, HR, управління та операційні функції, фінанси, проектний і програмний менеджмент, зовнішні комунікації, побудову партнерських зв’язків та інше.

За результатами оцінки та при участі команди, буде складено індивідуальний план розвитку НДО.

Тривалість: червень – серпень 2017

Фаза змін

Відповідно до плану розвитку, що був складений протягом фази оцінки, для кожної НДО буде забезпечено індивідуальні можливості для навчання, менторську підтримку, розробку необхідних політик та організаційних документів. Протягом даної фази, експерт, що проводив оцінку буде доступний для дистанційного консультування та відслідковування динаміки розвитку НДО.

Тривалість: серпень – грудень 2017

ОБОВ’ЯЗКОВІ  УМОВИ ДЛЯ УЧАСТІ:

  • НДО є офіційно зареєстрована та/або впроваджує проекти  на території Луганської, Донецької, Харківської, Запорізької та Дніпропетровської областей.
  • Працює із наслідками конфлікту на сході України.
  • Зацікавлена у зміцненні свого організаційного потенціалу та готова тісно співпрацювати із консультантом протягом фази оцінки та протягом фази змін.

Для відібраних НДО участь у програмі безкоштовна. Усі витрати,  пов’язані із інституційною  оцінкою і навчанням будуть покриті Форумом НДО в Україні.

ПРОЦЕС ПОДАННЯ ЗАЯВКИ:

Для участі у конкурсі необхідно заповнити онлайн форму до 11 червня 2017 року

Супутні питання, будь ласка, надсилайте Олені Власюк, [email protected] вказавши у темі електронного листа:  «Програма підвищення інституційної спроможності НДО».

Результати конкурсного відбору будуть повідомлені електронною поштою не раніше 15 червня 2017 року. Форум НДО в Україні  обирає учасників програми на свій розсуд та залишає за собою право не пояснювати причин відмови заявникам. Бажаємо успіху!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.