bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Українсько-польсько-німецька молодіжна програма
02.09.2009

В рамках українсько-польсько-німецької співпраці запрошуємо активних молодих людей віком 18-22 роки прийняти участь у програмі, що відбудеться у жовтні 2009 р. в Німеччині.

З 11 по 16 жовтня 2009 р. у м.Гамбург (Німеччина) відбудеться молодіжна тренінгова програма, учасниками якої будуть 10 молодих людей з України, 10 – з Польщі та 10 – з Німеччини. Основна тема програми – громадянська мужність: як сучасний молодий європеєць має реагувати на щоденні ситуації, як він/вона може вплинути на навколишнє суспільство, як він/вона може бути соціально відповідальним – це далеко на всі теми дискусій молоді трьох європейських країн. Робоча мова програми - англійська. В рамках програми передбачено проведення тренінгів, дискусій, творчих майстерень і т.п. Невід`ємним компонентом програми є також екскурсії по одному з найколоритніших міст Європи – Гамбургу.

Умови участі у програмі: - інтерес до теми, практичне застосування набутих знань, - діючий закордонний паспорт, - знання англійської мови (базовий рівень), - сплата проїзду (Луганськ-Гамбург-Луганськ) та сплата за страховку (орієнтовна сума - 400 євро).

Приймаюча сторона (громадська організація «Дім сім'ї») гарантує розміщення учасників (проживання у родинах), харчування, проїзд по території Німеччини, тренінги, екскурсії.

Організатором програми в Україні є громадська організація Луганська обласна група медіації. Партнери програми – «Дім єднання і зустрічей ім.М.Колбего», м.Гданськ, Польща і «Дім сім`ї», м.Гамбург, Німеччина.

Для участі у програмі необхідно надіслати коротку інформацію про учасника (резюме) до 10 вересня 2009 р. включно за вказаними контактами. Про результати відбору учасників буде повідомлено 12 вересня 2009 р.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.