bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Сучасне керівництво проектами: безкоштовний онлайн-курс
29.04.2017

На платформі Prometheus стартував безкоштовний онлайн-курс «Сучасне керівництво проектами - мистецтво порушення правил».

Авторська програма відомого експерта-управлінця Сергія Гвоздьова вже на першому тижні допоможе Вам дізнатися як виникають проекти, чому час став ключовим фактором у майстерності управління проектами та як від стратегії перейти до проектів.

Загалом курс руйнує стереотипний підхід до планування й проектування і стверджує: гнучка постановка задачі проекту на етапі ідеї – це доцільний та виправданий крок.

«Залізний трикутник» планування – зміст і якість, час і вартість – в сучасних умовах інколи може завдати проектові шкоди.
Поєднання процесів планування і реагування на варіації у подіях практично у момент їх появи – запорука успіху в роботі сучасного фахівця.

Експертні думки вітчизняних та іноземних практиків-управлінців дозволять порівняти два ключових підходи сучасності – ССРМ (метод критичного ланцюга) і SCRUM, та детально визначити випадки, в яких кожен з них доцільніше використовувати.

У цій програмі буде надано відповіді на ключові питання планування і розглянуто типові помилки.

Курс розрахований на керівників та учасників проектів, які вже набули базовий практичний досвід, відчули ефект від застосування проектної методології й прагнуть подальших вдосконалень.

Посилання на курс: https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:IRF+PM101+2017_T1/about

Курс створено в межах «Ініціативи з розвитку аналітичних центрів в Україні» у партнерстві з Фондом розвитку аналітичних центрів (TTF) за фінансової підтримки посольства Швеції в Україні. Думки та позиції викладені в цьому курсі є позицією автора та необов’язково відображають позицію уряду Швеції.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.