bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальний тур для активістів у Кропивницький
27.04.2017

Громадська організація «Територія успіху» запрошує на 4-денний навчальний тур для громадських активістів «Моніторинг діяльності органів влади та органів місцевого самоврядування. Доступність, прозорість, підзвітність», що відбудеться в рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив».  Дедлайн - 4 травня 2017 р.

Навчальний тур у Кропивницькому та області 10-12 травня

У програмі туру:
- правові основи громадського контролю;
- для чого потрібен громадський контроль;
- які існують інструменти для збору інформації;
- як підготувати звіт за результатами громадського моніторингу;
а також майстер-класи на ці та інші теми від провідних експертів та мережеві візити до громад регіону та обмін досвідом у полі громадського контролю.

Тур пройде у м. Кропивницькому та області з 10 по 12 травня 2017 року. Детальніше про заходи буде повідомлено згодом у програмі, яку надішлемо зареєстрованим учасникам.

Від кожного регіону організацій-партнерів проекту запрошується по два представника (від організацій-субгрантерів, яким зазначена інформація буде корисною).

Організатори забезпечують проживання та харчування учасників тренінгу,
витрати на проїзд до місця проведення й у зворотному напрямку (за наявності проїзних документів) за рахунок реалізації проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив».

Заповнити форму реєстрації можна за посиланням: https://goo.gl/forms/S62elQ6mZWUziVBS2

Дедлайн подачі заявки — 12:00 4 травня 2017 р.

За додатковою інформацією просимо звертатися до Людмили Шестакової, координатора проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив» у Кіровоградській та Черкаській областях за тел. 050-917-72-97 або (0562) 32-26-59 та за ел. адресою [email protected].

Контакти

  • Людмила Шестакова
  • 050-917-72-97

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.