bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Підприємницький хакатон для жінок
31.03.2017

Оголошено набір на перший «Підприємницький хакатон для жінок», що проходить в рамках програми розвитку жінок «Розширення можливостей з Google». Дедлайн - 5 квітня 2017 р.

Digital Академія Google для жінок - це комплексна освітня програма, що охоплює ключові моменти створення та розвитку бізнесу в Інтернеті. Програма розпочалась у листопаді 2016 року і складається з серії онлайн-вебінарів від провідних фахівців у чотирьох основних сферах розвитку: бізнес та сучасні цифрові технології, кар’єра, лідерство та мотивація.
 
Наступним кроком заплановано проведення першого “Підприємницького хакатону для жінок”, що дозволить не тільки теоретично поглибити знання про створення бізнесу, а й практично створити прототип справжнього бізнес-плану.
 
Під час 6 годин учасники матимуть змогу попрацювати в командах над ідеями, а також отримати консультацій від провідних спеціалістів - менторів програми: Даші Зарівної (колишній головний редактор L’Officiel Online, засновниця Roobashka Production), Інни Перепелиці (Керуючий партнер Syndicate Original), Олександри Говорухи (менеджер з комунікацій Ciklum), Надії Перевізник (співзасновниця PR Bar & Kitchen), Надії Табанюк та Валерії Жук (засновники Quadrate 28) та інших.
 
Дата проведення хакатону - 22 квітня. Кількість учасників - 80. Участь безкоштовна.
 
Якщо у вас є ідея, про запуск якої ви мрієте вже довгий час, але так і не зробили перший крок - у вас є шанс розповісти про неї. 10 найкращих ідей будуть відібрані до фіналу для роботи під час хакатону. Якщо ви поки що не маєте ідеї, ви можете взяти участь як спеціаліст і попрацювати в команді з іншими. 
 
Більше дізнатись про подію, а також подати заявку на участь можна на сайті події.

Контакти

  • Digital Академія Google
  • https://events.withgoogle.com/zhinochii-khakaton-google-2017/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.