bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінги для саморозвитку в сферах журналістики, фасилітації та європейської інтеграції
21.03.2017

Якщо ти досі не маєш достатніх навичок мистецтва діалогу, працюєш журналістом або ж просто цікавишся темою Європейського Союзу, ця добірка тренінгів буде корисною саме для тебе. 

1. Прес-тур до Верховної Ради України для регіональних журналістів

Український кризовий медіа-центр запрошує взяти участь у дводенному прес-турі до Києва, під час якого Ви ознайомитесь із роботою законодавчого органу України – Верховною Радою України. До участі запрошуються редактори та журналісти із Львівської, Одеської, Запорізької, Дніпропетровської та Чернівецької областей, які висвітлюють політичні теми та цікавляться роботою органів державної влади та місцевого самоврядування. Участь у прес-турі є безкоштовною

Дедлайн - 23 березня 2017 року.

2. Тренінг «Табір миру: українська молодь будує діалог»

Подавайте заявки на участь у тренінгу «Табір миру: українська молодь будує діалог», що відбудеться 7-14 квітня 2017 року в Сумській області. В програмі: ненасильницьке спілкування, вирішення конфліктів, побудова миру, розробка ініціатив. До участі запрошуються молоді люди віком 18-30 років – ВПО; особи, що проживають у Донецькій та Луганській; учасники АТО та члени їх родин; активісти та представники організацій, які працюють з цими категоріями.

Дедлайн - 23 березня 2017 року.

3. Мистецтво ефективного діалогу: безкоштовний онлайн-курс

На платформі Prometheus стартував масовий безкоштовний онлайн-курс «Як ефективно спланувати та провести діалог». Курс буде цікавий та корисний тим, кому потрібно покращити майстерність ведення колективних обговорень або важливо зробити більш ефективною свою активну громадську діяльність, зокрема зокрема: організаторам та ведучим (фасилітаторам) діалогів, громадським активістам, реформаторам, які цікавляться темою діалогу для підвищення ефективності своєї діяльності; громадянам будь-якого віку та професії, які цікавляться темою діалогів для власних потреб.

4. Представництво ЄС оголошує набір на 19-у сесію EU Study Days (Маріуполь)

Представництво Європейського Союзу в Україні у співпраці з Українським освітнім центром реформ оголошують про набір учасників на дев’ятнадцяту сесію EU Study Days in Ukraine. Сесія відбудеться 24-27 травня 2017 року в Маріуполі. Участь можуть взяти студенти (останні курси) та випускники українських ВНЗ (які закінчили університет не більше, ніж три роки тому) з усіх регіонів України.

Дедлайн - 4 травня 2017 року.

Аудіо-версію слухайте на ГУРТрадіо

Підготувала Ольга Мартинюк

Матеріал підготовлений у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.