bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Концепція волонтерства: європейські тренди
26.08.2009

9 вересня 2009 року з 9.30 до 14.00 Український форум благодійників проводить майстер-клас «Концепція волонтерства: європейські тренди». Захід відбудеться в рамках просвітницької програми Форуму «НА ВЧИСЬ».

Експерт: Ліз Сміт, експерт у сфері розвитку та менеджменту волонтерського руху Великобританії, понад 12 років пропрацювала у найбільшій британській організації для дівчат та молодих жінок; має значний досвід проведення тренінгів та семінарів щодо розвитку волонтерства по всьому світу, в тому числі у країнах Східної Європи; доктор наук із психології (більш детальну інформацію про професійний досвід експерта ви знайдете у біографічній довідці пані Сміт).

Основні питання, що будуть підніматися під час майстер-класу: 

  • залучення, мотивація, визнання та утримання волонтерів; 
  • менеджмент волонтерства: сучасні моделі управління та поширені тренди; 
  • волонтерство в період кризи: виклики та можливості.

Мова майстер-класу: англійська !!!

Учасники заходу: представники (керівники, менеджери, координатори проектів/програм, спеціалісти із зв’язків з громадськістю та залученню ресурсів) членів Українського форуму благодійників, інших благодійних фондів та організацій, співробітники бізнес-компаній, які відповідають за реалізацію благодійних програм; приватні благодійники тощо.

Умови участі у заході: Знання англійської мови. Переклад під час майстер-класу здійснюватися не буде.

Члени Українського форуму благодійників: 1 особа від організації - участь безкоштовна; кожна наступна особа - реєстраційний внесок 50,00 грн.

Не члени Українського форуму благодійників: 1 особа від організації – 100,00 грн.; кожна наступна особа - реєстраційний внесок 75,00 грн.

Для організацій, що мають статус ДРУЗІВ ФОРУМУ передбачена 50% знижка.

Кошти, зібрані під час реєстрації, будуть спрямовані Українським форумом благодійників на створення інформаційної бази Форуму з питань благодійництва, зокрема на придбання спеціалізованої літератури.

Час та місце проведення: 9 вересня 2009 року, з 9.30 до 14.00 (початок реєстрації о 9.00) Адреса: центральний офіс МФ “Відродження”, м. Київ, вул. Артема, 46, 2-ий поверх.

Реєстрація: Для реєстрації необхідно заповнити реєстраційну форму та надіслати її до 7 вересня 2009 року на електронну адресу [email protected] або на факс (044) 425 92 95.

У зв’язку з обмеженою кількістю місць, реєстрація для участі у майстер-класі є обов’язковою. Члени Українського форуму благодійників та представники організацій, що подали свої реєстраційні заявки першими, матимуть перевагу.
Підтвердження про свою участь у майстер-класі учасники отримають 8 вересня 2009 року. Оплата реєстраційного внеску: За безготівковим перерахунком Благодійна організація «Український форум благодійників», м. Київ, вул. Артема, 46; Код ЄДРПОУ 33886435, п/р 26003100745; ВАТ «Райффайзен Банк Аваль», МФО 380805. Призначення платежу: добровільна пожертва на статутну діяльність. Оплата має надійти до початку майстер-класу.

Готівкою 9 вересня 2009 року під час майстер-класу.

Більш детальна інформація за телефоном 8 066 767 63 51, контактна особа Дар’я Непочатова, координатор програм Українського форуму благодійників.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.