bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з подолання вторинної травматизації у Запоріжжі
24.02.2017

ВПО, що працюють у некомерційних організаціях на підконтрольній Україні території Донецької та Луганської областей, запрошуються на тренінг з подолання вторинної травматизації. Дедлайн - 10 березня 2017 р.

Запрошуємо внутрішньо переміщених осіб, що працюють у некомерційних організаціях на підконтрольній Україні території Донецької та Луганської областей, взяти участь у тренінгу з подолання вторинної травматизації.  Тренінг відбудеться 29-31 березня 2017 у Запоріжжі. Витрати учасників на проживання, проїзд та харчування покриваються організатором.

Відбір учасників відбувається за результатами опитування за лінком.  Дедлайн - до 10 березня 2017 року.

Під час тренінгу навчимо долати вторинну травматизацію, працювати з внутрішніми та зовнішніми ресурсами. Допоможемо оволодіти практичними навичками корекції психоемоційного стану та методами профілактики вторинної травматизації при роботі з внутрішньо переміщеними особами. У майбутньому учасники зможуть передати отримані знання своїм колегам, що призведе до покращення якості послуг і допоможе більш ефективно лобіювати інтереси внутрішньо переміщених осіб.

Тренінг організовується за фінансової підтримки Уряду Німеччини федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH в рамках Ініціативи інфраструктурної програми для України.

За додатковою інформацією щодо участі у тренінгу звертайтеся до Марії Семашкіної, [email protected], моб. 099 02 35 609, www.giz.de/ukraine-ua

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.