bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школа громадянської і волонтерської участі «Агенти змін»
16.02.2017

Запрошуються учні 8-10 класів з усієї України взяти участь у 3-ій Школі громадянської і волонтерської участі та патріотичного виховання «Агенти змін». Дедлайн - 1 березня 2017 р.

Ми шукаємо активних дітей, які мають бажання засновувати та розвивати ініціативи, спрямовані на вдосконалення життя своєї громади школи, району, села чи міста у реаліях українського сьогодення. 

Навчання в Школі сформують в учасників усвідомлення своєї ролі у громаді, участі та можливостей впливу на її розвиток, та поглиблять розуміння понять «громадянське суспільство», «громада», «відповідальна участь». Усі заняття проходять в ігровій та творчій атмосфері із застосуванням неформальних інтерактивних методик “leaning by doing” з досвідченими тренерами і викладачами. У програмі заплановано цікаві зустрічі, екскурсії містом та творчі вечори.

Школа проходитиме у Києві в чотири етапи  (по три дні у березні-травні-жовтні-листопаді) та передбачає домашні завдання  та консультації в режимі оn-line для учнів. 1-й етап Школи проходитиме  для однієї з груп з 19 по 22 березня, для іншої – з 22 по 25-е березня

 Місце проведення: Пуща-Водиця, вул. Квітки Цісик, 14 (Яна Гамарника, 14), Міжнародний Центр дитячої наукової творчості «MANLAB.CAMP».

Участь у школі безкоштовна. Також учасники школи забезпечуються: харчуванням, житлом, роздатковими матеріалами. Учасники, які візьмуть участь у всіх 4 етапах школи та успішно виконають домашні проекти, отримають можливість презентувати свої напрацювання на всю країну та  будуть нагороджені іменними сертифікатами.  

Для участі у школі необхідно до 1 березня 2017 року (дедлайн - 23:59) 

  • Заповнити всі поля анкети за посиланням http://bit.ly/2lqJucs 
  • переглянути промову Мартіна Лютера Кінга молодшого “У мене є мрія” http://bit.ly/2kWtwJA  
  • переглянути відеоролик “Ківі”  http://bit.ly/1zX0TPj.
  • надіслати на електронну адресу [email protected]  есе на 300-400 слів на тему «Чому мрії одних змінюють світ, а мрії інших залишаються лише мріями?». 

Есе має бути власним інтелектуальним продуктом учасника відбору. Будь-які цитування без зазначення автора будуть сприйняті як плагіат і такі роботи не розглядатимуться. Просимо кандидатів у темі листа та назві файлу з есе зазначити своє прізвище та ім’я (наприклад Іванов_Андрій_есе.doc).

Зі всіх заявок будуть відібрані лише 50 учасників.

Додаткова інформація за електронною адресою [email protected], а також за тел.: +38 063 784 99 74 (Ольга), або +38096 706 29 43 (Катерина).

Проект реалізується спільно Малою Академією Наук, Молодіжною ініціативою “Серце в долоньках”, Благодійною фундацією “Діти надії та любові” і Центром “Ейдос”.

Інформацію про те, як проходили перші  Школи у 2015-2016 роках, Ви можете переглянути за посиланням в соц.мережах: https://www.facebook.com/serceua/ , https://www.facebook.com/AgentuZmin/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.