bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Англомовний дискусійний клуб з Джиммі Хіллом
02.02.2017

Як успішно пройти співбесіду? Як керувати емоціями та протистояти стресу? Як вирішувати конфліктні ситуації на роботі? Приєднуйтесь до безкоштовного англомовного дискусійного клубу з психологом Джиммі Хіллом та дізнайтесь відповіді на ці та інші актуальні питання.

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: Ресурсний центр для викладачів англійської мови, Києво-Могилянська академія, вул. Сковороди 2, корп. 3, кімн. 121.

МОДЕРАТОР: Джиммі Хілл є магістром освіти з консультативної психології, соціальним працівником і викладачем Університету соціальних і гуманітарних наук у Варшаві, Польща.

РОЗКЛАД:

- Вівторок, 7 лютого, 15:00 – 16:30 Дискусійний клуб: «Корисні навички для проходження співбесіди»

Ми обговоримо, як підготуватись до співбесіди, як справити гарне перше враження на рекрутера та роботодавця, як відповідати на складні питання на співбесіді, і багато іншого. Психолог Джиммі Хілл дасть вам корисні поради та відповість на всі ваші запитання стосовно теми.

- Вівторок, 14 лютого, 15:00 – 16:30 Дискусійний клуб: «Як керувати емоціями: поради психолога»

Мало хто з сучасних людей вміє керувати своїми емоціями й зберігати бадьорість духу та позитивний настрій попри життєві негаразди. Основна маса людей зовсім не знає, як протистояти стресу: впадає в паніку, гнів, агресію, тривогу або інші негативні емоції, залежно від ситуації. На дискусійному клубі психолог Джиммі Хілл порадить, як не піддаватись негативним думкам та емоціям, які можуть виникати на роботі, в стосунках, у різноманітних стресових ситуаціях, а також відповість на всі ваші питання стосовно теми.

- Вівторок, 28 лютого, 15:00 – 16:30 Дискусійний клуб: «Як вирішувати конфлікти на роботі»

На роботі рідко вдається уникнути конфліктних ситуацій - конфлікти часто виникають між співробітниками, керівниками й підлеглими або між працівниками й замовниками, постачальниками тощо. Вміння вирішувати конфліктні ситуації на роботі є ключовою компетенцією, яку нам слід вивчати й розвивати для створення й підтримання комфортної робочої атмосфери. Психолог Джиммі Хілл поділиться порадами щодо способів запобігання конфліктів на роботі, обговорить приклади конфліктів та способи їх вирішення, а також відповісти на всі ваші запитання стосовно теми.

- Для участі у заході зареєструйтесь, будь ласка, за телефонами: (044)425-77-75, 067-2307619, або ел. поштою: [email protected]

- Детальна інформація на сайті: www.etrckyiv.com та https://www.facebook.com/etrc.kyiv/events

Контакти

  • Ресурсний центр для викладачів англійської мови
  • [email protected]
  • (044) 425-77-75 / 067-2307619

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.