bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Луганську розроблять концепцію працевлаштування молоді з інвалідністю
13.08.2009

14 серпня 2009 року об 11:00 в Луганському міському центрі зайнятості відбудеться засідання Координаційної ради з питань працевлаштування та вторинної зайнятості молоді, а також тренінг для членів Координаційної ради в напрямку зайнятості молоді з обмеженими фізичними можливостями.

Метою тренінгу є обговорення шляхів реалізації завдань Координаційної ради щодо питань, пов’язаних з працевлаштуванням молоді з інвалідністю, вироблення концепції спільних дій для всіх представників ради. Захід відбудеться в рамках проекту, який реалізується Міжнародною організацією «Фонд Східна Європа» «Кожний має право на працю: Партнерство заради поліпшення можливостей для зайнятості молоді з обмеженими фізичними можливостями».

Модератором тренінгу виступить Жуков Віктор Іванович - професор кафедри соціології та соціальної роботи Інституту підготовки кадрів державної служби зайнятості України, кандидат педагогічних наук, доцент. В Луганській області захід відбувається за всебічної підтримки управління у справах сім`ї, молоді та спорту Луганської обласної державної адміністрації, Луганського обласного центру зайнятості, Луганського міського центру зайнятості, Луганського обласного центру соціокультурної адаптації молоді з обмеженими фізичними можливостями, Луганської міської громадської організації «Центр соціальної реабілітації інвалідів».

На всеукраїнському рівні проект підтримується Національною Асамблеєю інвалідів України.

Засідання Координаційної ради та відкриття тренінгу відбудеться за адресою: м. Луганськ, вул. 50 років створення СРСР 22/б, малий зал засідань (1 поверх).

Контакти

  • Олексій Гуцол

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.