bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінги у рамках проекту «Запуск регіонів Донбасу» (Донецька та Луганська області)
29.12.2016

Український інститут міжнародної політики запрошує громадські організації та ініціативи  взяти участь у проекті «Запуск регіонів Донбасу». Дедлайн - 7 січня 2017 р.

Проект створює форум для передачі знань та навичок з організаційного розвитку та інституційної спроможності громад, інклюзивного способу вироблення пріоритетів місцевої політики та їх пізнішу реалізацію у партнерстві місцевої влади та громадських ініціатив та середовищ, застосування методів проектного менеджменту у роботі міст районного та обласного значення та новостворених об’єднаних територіальних громад.

Цільовою аудиторією проекту «Запуск регіонів Донбасу» є представники місцевих органів влади, представники громадського сектора (місцевий та регіональний рівень), місцеві активісти та групи з Донецької та Луганської областей.

У рамках проекту буде проведено 2 семінари та здійснено 3 навчальні візити учасників проекту в громади, що розташовані поблизу їх регіонів та використовують можливості реформи децентралізації та стратегічного планування територій і мають успішний досвід залучення додаткових коштів для місцевого розвитку:

  • на першому семінарі учасників буде ознайомлено з основами стратегічного розвитку міста, проектного циклу та менеджменту проектів
  • другий семінар передбачає ознайомлення його учасників із можливостями залучення коштів ДФРР, інфраструктурної субвенції, донорських коштів – зокрема міжнародних фондів та участі в програмах технічної допомоги для розвитку громад, що працюють в Україні. Деталі проекту за посиланням: http://bit.ly/2igx3Rq

Перший тренінг відбудеться у Миргороді:

19-21 січня: Маріуполь, Костянтинівка, Мангуш, Сартана, Дружківка, Покровськ, Вугледар, Соледар
23-25 січня: Слов’янськ, Святогірськ, Миколаївка, Велика Новосілка, Краматорськ, Лиманська ОТГ, Октябрська ОТГ, Черкаська ОТГ, Білозерська ОТГ
26-28 січня: Сєвєродонецьк, Новопсквоська ОТГ, Білокуракінська ОТГ, Новоайдарська ОТГ (у процесі об’єднання) Старобільськ, Лисичанськ

Організатори забезпечують проживання й харчування учасників під час заходу, а також відшкодовують вартість проїзду до місця проведення навчання (у межах вартості купейного квитка). 

Для участі в проекті потрібно заповнити анкету до 7.01.2017. Відібраним учасникам буде надіслано лист-підтвердження про участь за 5 днів до початку заходу. Організатори забезпечують проживання та харчування учасників заходів.

Проект реалізується у партнерстві з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України в рамках проекту Українська ініціатива зміцнення громадської довіри (UCBI), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) . 

Контакти

  • Український інститут міжнародної політики
  • Координатор проекту Катерина Сідаш
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.