bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дистанційне навчання від ВАССР
07.12.2016

Всеукраїнська асоціація сільських та селищних рад запрошує усіх охочих взяти участь у дистанційному навчанні.

Реєстрація проводиться на наступні дистанційні курсі:

  • Кооператив, як суб’єкт підприємницької діяльності ОТГ;
  • Особливості підготовки проектів, що фінансуються за кошти ДФРР;
  • Особливості підготовки інфраструктурних проектів.

«КООПЕРАТИВ ЯК СУБЄКТ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ОТГ» -  допоможе Вам зрозуміти сутність кооперативів, кооперативні принципи та цінності, форми кооперативів, кооперативне законодавство, а також використання кооперативів як суб’єктів господарської діяльності для задоволення економічних,  соціальних та інших потреб членів ОТГ.

«ОСОБЛИВОСТІ ПІДГОТОВКИ ПРОЕКТІВ, ЩО ФІНАНСУЮТЬСЯ ЗА КОШТИ ДФРР» - цей курс допоможе Вам зрозуміти основні вимоги до організації підготовки, оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку. Схему розподілу за регіонами, нормативну базу, умови фінансування проектів та критерії фінансування, як подати проект.

«ОСОБЛИВОСТІ ПІДГОТОВКИ ІНФРАСТРУКТУРНИХ ПРОЕКТІВ» - мета цього навчального курсу - надати учасникам необхідні знання та навики, що допоможуть їм визначати наявні позабюджетні інструменти фінансування інфраструктурних проектів (ІП), складати проектні заявки (ПЗ) згідно з вимогами державних програм, інших джерел, зокрема, ЄБРР, Європейського інвестиційного банку, Євросоюзу, Світового банку тощо, оцінювати перспективи своїх ПЗ в тих чи інших програмах фінансування. Курс враховуватиме нормативні, інституційні та практичні аспекти фінансування ІП, ознайомить учасників з декількома джерелами фінансування, надасть приклади позитивного та негативного досвіду співпраці вітчизняних організацій з міжнародними фінансовими інституціями та інвесторами.

Навчання проводиться на безоплатній основі, через дистанційну форму навчання, не потребує попередньої спеціальної фахової підготовки. Учаснику дистанційного курсу достатньо лише мати зареєстровану електронну поштову скриньку та постійний доступ до мережі Інтернет, а також бажання отримати нові знання та навички, працюючи на курсі у зручний для себе час.

Для того, щоб зареєструватися, необхідно заповнити АНКЕТУ

За додатковою інформацією звертайтеся на електронну пошту:

[email protected]

Контакти

  • ВАССР
  • +380 44 585 90 15

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.