bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар-тренінг з висвітлення питань репродуктивного здоров’я та планування сім’ї (Київ)
06.12.2016

19-20 грудня 2016 р. у Києві відбудеться освітній семінар-тренінг для представників регіональних та національних ЗМІ. Тема семінару: «Як професійно висвітлювати питання репродуктивного здоров'я та планування сім'ї, щоб вашу газету та сайт читали!». Дедлайн - 11 грудня 2016 р.

До участі у семінарі-тренінгу запрошуються журналісти з Києва та областей України, які у регіональних та національних засобах масової інформації висвітлюють теми громадського здоров’я, репродуктивного здоров’я, репродуктивних прав та планування сім’ї.

Під час семінару журналісти матимуть унікальну можливість поспілкуватись з провідними національними експертами з питань РЗ/ПС і отримати «з перших рук» інформацію щодо пріоритетів та актуальних питань репродуктивного здоров’я та планування сім’ї, статусу законодавчого регулювання цієї сфери та необхідності затвердження нової Державної програми «Репродуктивне здоров’я нації» на період 2017-2021 рр., основних її напрямків та завдань, що є вкрай важливим, зокрема, для регіонів, особливо в умовах децентралізації.

В ході практичної частини семінару, учасники працюватимуть в групах над створенням меседжів за 5 тематичними блоками нової Програми, відпрацьовуватимуть навички використання сучасних засобів візуалізації інформації та за результатами семінару підготують тематичні матеріали для подальшого їх доповнення місцевим досвідом та розміщення підготовлених матеріалів у національних та місцевих ЗМІ.

Очікується, що поглиблення знань журналістів за тематикою РЗ/ПС допоможе їм професійно та об’єктивно висвітлювати цю тему у ЗМІ, в тому числі, по результатах адвокаційних круглих столів, запланованих в регіонах у грудні 2016 р., січні та лютому 2017 р., що сприятиме зміцненню громадської підтримки реформ у сфері ОЗ, зокрема, у сфері репродуктивного здоров’я та планування сім’ї.

Участь у семінарі-тренінгу є безкоштовною. Витрати, пов’язані з проживанням, харчуванням, а також транспортні витрати беруть на себе організатори заходу. Для компенсації транспортних витрат (ж/д проїзд – плацкарт, купе, Інтерсіті – 2-й кл., автобус), слід обов’язково надати оригінал квитка до Києва та копію зворотнього квитка.

Місце проведення:     м. Київ, бульвар Шевченка 38/40, готель «Експрес», великий конференц-зал, 4-й поверх.

Початок: 19 грудня о 10.00, реєстрація з  9.00.

Завершення:    20 грудня о 15.30

УВАГА! Оскільки кількість учасників заходу обмежено, для участі потрібно до 11 грудня надіслати заявку наелектронну адресу [email protected] за формою:

-     Прізвище, ім’я, по-батькові

-     Місто

-     Посада

-     Назва ЗМІ              

-     Номер мобільного тел.              

-     Адреса електронної пошти          

-     Обов’язкові посилання (в ел. форматі) на 2-3 тематичні матеріали, підготовлених вами, як підтвердження попереднього досвіду у висвітленні тематики з охорони здоров’я.

Відібрані кандидати отримають запрошення на тренінг з необхідною додатковою інформацією до 14 грудня.

За додатковими питаннями стосовно участі у тренінгу прохання контактувати за телефоном 044 596 50 99.

Контакти

  • Всеукраїнська Коаліція з Репродуктивного Здоров’я та Планування Сім’ї
  • 044 596 50 99
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.