bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Майстер-клас «Співробітництво ЗМІ та НУО» (Ірпінь)
30.11.2016

3 грудня 2016 р. в місті Ірпінь пройде майстер-клас «Співробітництво ЗМІ та НУО» в рамках проекту «Відкритий світ».

Майстер-клас В Iрпiні громадських діячів навчать співпрацювати зі ЗМІ й розповідати про свою роботу

В Iрпiні  3 грудня пройде майстер-клас «Співробітництво ЗМІ та НУО» для представників місцевих громадських організацій, на якому учасників навчать поширювати інформацію про свою роботу, залучати волонтерів, писати прес-релізи для ЗМІ і соцмереж.

Місце проведення: вул. Миру, 16. Початок заходу – в 10.00.

Майстер-клас відбувається в рамках проекту «Відкритий світ» благодійної організації «МБФ «Час служити», який організовано за підтримки Svenska institutet (Швеція).

Відповідні тренінги пройшли напередодні в Херсоні та Запоріжжі.

Мета проекту: зміцнення співробітництва НУО та засобів масової інформації, а також озброєння НУО ефективними інструментами комунікацій.

В багатьох регіонах України існує проблема недостатньої співпраці громадських організацій і місцевих ЗМІ. Представники НУО не мають навичок для інформування партнерів, волонтерів, громади, міської влади о проектах, заходах, проблемах та шляхах їх вирішення. НУО потребують знань про ефективні й безкоштовні методи для розповсюдження інформації.

Викладач тренінгу – українська журналістка, редактор Олена Юрченко. До російської анексії працювала  в ЗМІ Криму. Викладала основи журналістики для учнів сільських шкіл в рамках благодійного українсько-шведського проекту «Надія» в Криму. Викладала на тренінгах «Медіаграмотність для громадян» в рамках проекту «Академії українській преси».

Благодійна організація «Час служити» існує в України два роки, надає гуманітарну допомогу потребуючим, проводить дитячі різдвяні свята із роздачею подарунків, організовує дитячі літні табори, впроваджує навчальні та соціальні проекти.

Телефон: +380509952843
[email protected]

https://www.facebook.com/chassluziti/

Контакти

  • «МБФ «Час служити»
  • +380509952843

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.