bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Моніторинг та оцінка гуманітарних проектів» (Київ)
10.11.2016

Форум НДО в Україні запрошує взяти участь у тренінгу «Моніторинг та оцінка гуманітарних проектів», який відбудеться у Києві 29-30 листопада 2016 року. Дедлайн - 18 листопада 2016 р.

Тренінг відбудеться у Києві 29-30 листопада 2016 року. Усі витрати на проїзд та проживання учасникам покриває Форум НДО в Україні.

Тренінг розроблено під потреби співробітників національних та міжнародних НДО, які беруть участь у наданні гуманітарної допомоги в Україні та мають практичний досвід розробки та аналізу інструментів моніторингу та оцінки, розробки анкет для збору інформації, роботи з базами даних тощо.

Форум НДО в Україні запрошує фахівців, які відповідають зазначеним критеріям, подавати заявку на участь у тренінгу. Усі витрати на проїзд та проживання покриває Форум НДО в Україні.

Метою тренінгу є огляд загальних принципів та методів програмного моніторингу на кожному етапі гуманітарного циклу із акцентом на формуванні практичних навичок.

Після тренінгу учасники зможуть:

  • розуміти основні принципи вибору відповідної моделі програмної оцінки та моніторингу гуманітарних проектів
  • розуміти, як розробляти механізми дослідження, визначити джерела інформації та методи, що використовуються для отримання інформації під час оцінки ефективності програми
  • розробити стратегію моніторингу програми на кожному етапі гуманітарного циклу програми та/або оцінку її ефективності

В якості тренера виступить Ярослав Зелінський — Магістр соціальної роботи із спеціалізацією у системах моніторингу та оцінки НДО. Ярослав є досвідченим фахівцем у розробці та реалізації систем моніторингу та оцінки (як НДО, так і міжсекторальних), керував програмою розвитку та модернізації моніторингової системи національної української НДО, що надає послуги понад 70 тисячам бенефіціарів в усіх регіонах України. Крім того Ярослав є запрошеним лектором з систем моніторингу та оцінки у одному з найпрестижніших університетів «Києво-Могилянській академії».

Щоби взяти участь у тренінгу: будь ласка, заповніть реєстраційну онлайн-форму до 18 листопада 2016 року. 

Учасники будуть визначені за конкурсним відбором. Перевага надається членам Форуму НДО в Україні та НДО, які беруть участь у врегулюванні кризи в Україні.

Як стати членом Форуму НДО в Україні читайте за посиланням (http://bit.ly/2fF1ijQ).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.