bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з навичок працевлаштування молоді з обмеженими фізичними можливостями
03.08.2009

У Луганській області продовжується дія проекту, який реалізується Міжнародною організацією «Фонд Східна Європа» «Кожний має право на працю: Партнерство заради поліпшення можливостей для зайнятості молоді з обмеженими фізичними можливостями».

28-30 липня 2009 року на базі ДОТ «Салют» (село Врубівка Попаснянського району) в рамках цього проекту пройшов триденний тренінг з навичок працевлаштування для молоді з особливими потребами. В результаті 30 дівчат та хлопців із обмеженими фізичними можливостями з міст Попасна, Стаханов, Первомайськ, Золоте, Брянка, пгт. Карбонат отримали навички спілкування, профорієнтації, самореалізації, особистої презентації.

Під час заходу учасники познайомилися з Указами Президента «Про реабілітацію інвалідів в Україні», «Про соціальну захищеність інвалідів в Україні», Конвенцією про права інвалідів; отримали інформацію про існуючі соціальні заклади; познайомилися зі спеціалістами соціальних та молодіжних структур.

Також в результаті роботи тренінгу батьки молоді та підлітків отримали консультації юриста, психолога, фахівців центру зайнятості, управління соціального захисту, обласного центру адаптації та фонду інвалідів. Всі учасники одержали соціально – правову літературу, диски, іншу корисну інформацію.

Нагадаємо, в Луганському регіоні програма Міжнародної організації «Фонд Східної Європи» - «Кожен має право на працю: Партнерства задля покращення можливостей для зайнятості молоді з особливими потребами» працює з березня 2009 року. За три місяці роботи в даній програмі взяли участь більше 50 керівників державних і суспільних структур різного рівня, 270 представників молодіжних громадських організацій інвалідів, головні фахівці центрів зайнятості, відділів молоді й спорту, ЦСССДМ, ЗМІ, Національної Асамблеї інвалідів України, Коаліції по захисту прав інвалідів.

Контакти

  • Гуцол Олексій

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.