bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий Простір «Свобода слова та права журналістів в Україні, шляхи розвитку» (Дніпро)
26.09.2016

Громадська організація «РЕОМ» в рамках проекту «Захист прав журналістів та свободи слова», за підтримки Генерального Консульства Німеччини в Дніпрі, запрошує громадських авктивістів/ок, представників/иць ЗМІ, працюючих в зоні збройного конфлікту та громадських організацій взяти участь у заключному заході проекту – Відкритому Просторі на тему: «Свобода слова та права журналістів в Україні, шляхи розвитку», який відбуватиметься 1-2 жовтня у м. Дніпро.

Основні теми для обговорення:

  • Свобода слова в зоні проведення АТО зокрема та в Україні взагалі
  • Дієві механізми захисту прав журналістів
  • Реалізація власних ініціатив та шляхи розвитку свободи слова та журналістики в АТО

Для участі необхідно заповнити анкету  до 27 вересня 2016 року. Про результати відбору буде повідомлено 28 вересня 2016 року на електронну адресу кандидата.

За додатковими питаннями та коментарями звертатися до координаторки проекту Христини Шостир за електронною адресою – [email protected] або за телефоном 050 642 64 66.

Технологія Відкритого Простору (Open Space Technology) – це креативний метод провадження діалогу/дискусій в групах від 8 до 1000 осіб, що застосовується для стратегічного розвитку, пошуку рішень у проблемних ситуаціях, розвитку команд, у роботі в «групах по інтересах» і т.д. Цей метод активно використовується у різних куточках світу і є надзвичайно дієвим і доречним інструментом для обговорень складних питань, які не мають готових рішень у великих і неоднорідних групах. Відкритий простір діє завдяки високому рівню зацікавленості учасників, яку спрямовує відповідальність та надихає свобода.

Проект «Захист прав журналістів та свободи слова» реалізується за підтримки Генерального консульства федеративної республіки Німеччини у м. Дніпро.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.