bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з діалогової та медійної компетенції (Київ)
05.08.2016

Фонд Східна Європа спільно з ChildFund Deutschland запрошує лідерів громадських організацій та педагогів з Києва та всієї України віком до 35 років до участі у 3-денному Тренінгу з діалогової та медійної компетенції, який відбудеться 2-4 вересня 2016 року в м. Київ. 

Метою Тренінгу є навчання громадських активістів та педагогів навичкам розв’язання конфліктів, налагодження діалогу заради порозуміння та розпізнання неправдивої інформації.

Під час заходу учасники отримають можливість здобути знання про причини конфліктів, аналіз конфліктної ситуації та розв’язання конфліктів; застосувати на практиці навички з ведення діалогу та неконфліктного спілкування; отримати вступ до методу факт-чекінгу для розпізнання неправдивої текстової та аудіовізуальної інформації. Як результат, завдяки отриманим компетенціям лідери громадського сектору та педагоги стануть мультиплікаторами діалогової та медійної компетенції в своїх громадах та організаціях.

Головними критеріями відбору є мотивація учасників та їх готовність і можливість використовувати у роботі та поширювати здобуті знання та досвід. Організації зі Сходу України та ті, які опікуються проблемами переселенців та дітей, особливо заохочуються до участі у Форумі.

Кількість учасників обмежена. Заявки приймаються до 14 серпня 2016 року включно.

Для учасників з інших міст організатори компенсують витрати за проїзд та проживання на час проведення тренінгу (3 доби). У разі Вашої зацікавленості, просимо заповнити аплікаційну форму.

Програма та інформація щодо місця проведення буде надіслана відібраним учасникам.

Тренерами є досвідчені фахівці з медіації та інформаційної безпеки:

Павло Козелецький - фасилітатор, тренер, психолог. У роботі використовує процесуальний підхід за методом «Інституту глибинної демократії» (Deep Democracy Institute), а також підхід ненасильницької комунікації (Non-violent communication). В даний час є тренером міжнародної громадської організації «Основи Свободи», проводить фасилітації діалогів  та семінари для Програми розвитку ООН.

Олена Мельник - практичний психолог, медіатор і фасилітатор діалогів, тренер громадської організації “Громадянські діалоги”.

Артем Бабак – журналіст, історик, фактчекер команди StopFake.

Захід відбувається в рамках проекту «Підтримка діалогової та медійної компетенції як шлях до порозуміння в українському суспільстві та поза його межами», що реалізується Фондом Східна Європа за підтримки німецької Громадської організації ChildFund Deutschland e.V. та Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина. 

Контакти

  • Ольга Шаварова
  • Фонд Східна Європа
  • http://www.eef.org.ua/ua/
  • https://www.facebook.com/EastEuropeFoundation/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.