bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Триденний майстер-клас з кінорепортажу для юних телевізійників (Харків)
05.08.2016

З 8 по 10 серпня 2016 р. Міжнародний дитячий телевізійний фестиваль «Дитятко» спільно з брендом Culture.pl у рамках літньої кіношколи «Дитятко» проведуть триденний майстер-клас з кіно- та телерепортажу для юних телевізійників Харкова.

У 2016 році Харків гостинно прийматиме учасників фестивалю з 21 по 24 вересня. Це будуть яскраві та насичені дні, впродовж яких на них чекають цікаві майстер-класи та тренінги, презентації та творчі зустрічі. Але найголовне - це спілкування учасників один з одним, з професіоналами та експертами.

Однак не чекаючи офіційного відкриття фестивалю, Міжнародний дитячий телевізійний фестиваль "Дитятко" спільно з брендом Culture.pl у рамках літньої кіношколи "Дитятко" підготували для юних телевізійників Харкова приємний сюрприз - триденний майстер-клас з кінорепортажу з 8 по 10 серпня.

Міхал Барановскі і Марек Мікєлевич поділяться досвідом з учнями кількох дитячих студій Харкова як написати хороший сценарій, організувати зйомки і що робити для успішної постпродакшн, розкажуть про секрети операторської роботи та основні помилки, які роблять молоді оператори, про правильне освітлення знімального майданчика, роботу зі звуком, основи зйомок в різних умовах. Учасники майстер-класу освоять техніку оперування образом.

Участь безкштовна. Реєстрація за телефоном 0504013602.

Довідка:

Міжнародний дитячий телевізійний фестиваль "Дитятко" засновано Харківською обласною радою за ініціативи голови облради Сергія Чернова у 2009 році з метою сприяння розвитку дитячого телебачення в Україні, захисту прав дітей на отримання якісного та безпечного інформаційного продукту, а також підтримки дитячих телевізійних колективів і обдарованих дітей.

Фестиваль є членом CIFEJ - світової професійної громадської організації "Міжнародний центр фільмів для дітей та молоді", заснованої ЮНЕСКО.

Міхал Барановскі

Оператор-постановник, монтажер, фотограф.

Протягом декількох років співпрацює з загальнонаціональними станціями телебачення (TVP, POLSAT, TVN, PLANETE, ARTE, DISCOVERY).

Працював над фото-кіноматеріалами для десятків документальних фільмів, випущених на каналах PLANETE, TVP POLONIA, DISCOVERY.

В якості фотографа співпрацює з Агентством Фотовиставки "Reporter".

З 2001 року власник рекламного агентства GOODART/GOODFILM.

Марек Мікєлевич

Соціолог, журналіст і телеведучий, викладач у Вищій Школі Економіки та координатор післядипломної освіти в сфері зв'язків з громадськістю.

Репортер і ведучий TVP S. A. Автор інформаційних матеріалів і телевізійних програм.

Автор телесеріалу "ЗАВЖДИ АКТИВНИЙ" (12 серій, телеканал TVP BYDGOSZCZ).

Власник компанії: Фабрика Кіно MARASENNA.

Інститут Адама Міцкевича – національний заклад культури Польщі, провідним брендом якого є Culture.pl. Під маркою Culture.pl Інститут Адама Міцкевича представляє високоякісні ініціативи та події в галузі музики, дизайну, літератури, кіно, театру.

 

Culture.pl – це найбільше та найбільш повне джерело знань про польську культуру, де кожен може знайти безліч біографій артистів, рецензій, есе, репортажів і профілів польських культурних установ. Веб-сайт доступний польською, англійською та російською мовами.

Контакти

  • Міжнародний дитячий телевізійний фестиваль «Дитятко»
  • 0504013602
  • http://fest.dytiatko.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.