bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для тренерів з креативних методик (Бердянськ)
04.08.2016

Наприкінці літа (17-20 серпня 2016 року) відбудеться тренінг для тренерів з креативних методик, який буде проведено на узбережжі Азовського моря у місті Бердянськ. Протягом заходу учасники опанують дві методики «Loesje» (http://www.loesje.org/) та «Форум-театр».

До участі запрошуються молодіжні лідери та спеціалісти по роботі з молоддю, що мешкають в Дніпропетровській, Харківській та Запорізькій областях, та молодь, яка переїхала з зони АТО - ті, що мать активну життєву позицію та бажання розвиватись і вчитись.

По закінченні тренінгу очікується, що його учасники, об’єднавшись в команди, організують та проведуть навчальні заходи у своїй громаді з метою закріплення отриманих знань та навичок, а також для згуртування молоді (витрати на проведення заходів буде компенсовано організаторами проекту).

Участь у тренінгу є безкоштовною. Учасники забезпечуються роздатковими матеріалами, проживанням, харчуванням. Компенсація квитків буде можливою тільки за наявністю оригіналів в обидві боки.

По закінченню тренінгу учасникам буде надано сертифікати про участь у заході.

Для участі необхідно заповнити анкету за посиланням  до 11 серпня 2016 року. Про результати відбору буде повідомлено 12 серпня 2016 року на електронну адресу кандидата.

З додатковими питаннями та коментарями звертатися до керівника Наталі Семиволос за електронною адресою - [email protected]

Проект «Подолання стіни недовіри» реалізується ГО «Українська мережа освіти дорослих та розвитку інновацій» (https://www.facebook.com/unaedi/) за підтримки проекту “Психосоціальна підтримка та робота з конфліктами”, що є одною з Ініціатив інфраструктурної програми для України Німецького уряду та виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.