bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дебют «Школи бізнес-тренерів» у Харцизьку
23.07.2009

20 липня у м. Харцизьк пройшов другий пілотний тренінг з продажів «Школи бізнес-тренерів». Цей захід організувала та провела ДГО «Альянс» в рамках проекту «Створення сприятливих умов для розвитку жіночого підприємництва в економічно депресивних населених пунктах Донецької області» за підтримки Німецького товариства технічної допомоги (GTZ), Виконавчого комітету Харцизької міської ради, відділу розвитку підприємництва та регуляторної політики, як компонент обласної програми розвитку підприємництва.

Основною метою цього заходу було проведення тренінгу з ефективних продажів для представників малого та середнього бізнесу таких міст як, Харцизьк та Макіївка.

Пілотний тренінг провели слухачі школи тренерів з Донецька, Макіївки та Харцизьку. Для цієї групи це перше випробування після отримання сертифікатів з «Техніки ефективних продаж». Тренінг проходив протягом п’яти годин. За цей час тренери разом із учасниками розглянули всі етапи продажу, які були засвоєні на практиці з використанням різних методів, починаючи з ігор та завершуючи «мозковим штурмом». В планах починаючих тренерів стояла мета не лише продовжувати своє навчання в «Школі бізнес-тренерів», а й знайти корисний практичний досвід в цій сфері. А це говорить про те, що цей пілотний тренінг поклав початок до розвитку малого та середнього жіночого підприємництва в містах Донецької області.

Завдання досвідчених тренерів «Школи» зробити з починаючих тренерів справжніх спеціалістів в галузі менеджменту та маркетингу, щоб вони в свою чергу допомогли іншим. Тож пілотний тренінг покаже наскільки це ефективно.

За більш детальною інформацією про «Школу бізнес-тренерів» звертайтесь до методиста проекту ДГО «Альянс» Семиволос Наталі (+38 095 18-37-236), PR-менеджера ДГО «Альянс» Бондаренка Сергія (+38 095 106-81-62) або за електронною поштою [email protected] .

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.