bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодіжний табір «EduCHANCE. Розвиток характеру та навичок»
29.07.2016

Соціальна ініціатива «Хтось не зробить!» запрошує хлопців та дівчат віком 19-25 р. на унікальний табір «EduCHANCE. Розвиток характеру та навичок». Навчально-відпочинковий табір «EduCHANCE. Розвиток характеру та навичок» створений спеціально для студентів та випускників (вік учасників 19-25 років). Учасники розвинуть звички ефективних людей та навчаться втілювати соціальні проекти.

За основу табору ми взяли книгу С.Кові «7 навичок надзвичайно ефективних людей», з яка покроково дозволяє освоювати найважливіші звички реалізованої особистості: проактивність, вміння бачити кінцеву ціль, визначати пріоритети, застосовувати стратегію «виграш-виграш» у перемовинах, активно слухати співрозмовника, використовувати співпрацю як ресурс, а також постійно працювати над самовдосконаленням.

Наша ціль у цьому таборі – надихнути учасників до самоосвіти, щоденного вправляння у кожній з цих навичок та цілісного розвитку особистості (фізичного, духовного та інтелектуального).

 Важливою складовою табору є праця кожного учасника в команді над створенням власного або розвитком корпоративного (наданого компаніями- партнерами табору) соціального проекту. Цей досвід дозволить молоді на практиці втілити набуті знання, а найкращі проекти отримають фінансування на реалізацію проекту від Соціальної ініціативи «Хтось не зробить!»

Табір триватиме з 22 по 29 серпня 2016 р., включає навчальні зустрічі, похід у гори, мотузкові тренінги та відпочинкову програму, триразове харчування та проживання у 2-та 3-місних номерах, доїзд зі Львова до місця проведення табору та у зворотню сторону. 

Проект є насамперед соціальним, ми хочемо, щоб участь у ньому взяли мотивовані учасники.  Внески учасників покривають 23% всіх витрат організації табору (харчування, частина витрат на проживання).

Вартість табору для студентів: 700грн., для випускників, які працюють – 800грн. 

Для участі у таборі: зареєструйтеся у формі та оплатіть організаційний внесок (деталі оплати в листі після реєстрації у формі). 

Організатори табору: соціальна ініціатива «Хтось не зробить!» (проект Патріаршої Комісії у справах молоді УГКЦ), Global Shapers Lviv HUB

Тренери: Олександра Грудзевич (тренер з фінансової грамотності), Богдан Желобчук (тренер особистісного розвитку, співзасновник дизайн-бюро “Miff”), гостьові тренери та наставники.

Деталі: facebook.com/events/1767437323542057/
Контактна особа: Дана Кушплер 067 361 24 30

Контакти

  • Дана Кушплер
  • 067 361 24 30

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.